204
ODRŽANE RADIONICE
14
TEMATSKIH PODRUČJA
4
COACHING METODE
1200
SRETNIH POLAZNIKA

DOBRODOŠLI NA RADIONICE I EDUKACIJE

Saznajte koje su radionice i edukacije u najavi i prijavite se na vrijeme!

NLP master, Melita Manojlović

Edukacija: NLP MASTER, Zagreb

NLP Master je edukacija koja objedinjuje sve psihološke modele naučene na prvom stupnju NLP-a, te oplemenjuje tehnikama za učinkovit rad u grupama.

SAZNAJ VIŠE!
Edukacija NLP practitioner, Melita Manojlović (2)

Edukacija: NLP PRACTITIONER, Zagreb

Naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i da se riješite prepreka u osobnom i poslovnom rastu i razvoju. NLP može biti i vaš put do uspjeha!

SAZNAJ VIŠE!

MOJE NAJPOPULARNIJE RADIONICE

ŠKOLA ZAKONA PRIVLAČENJA

Upravljajte svojim životom uz pomoć zakona privlačenja!

U današnje vrijeme rad na sebi je IN. No, prije svega on vam je potreban. Međutim, većini ljudi se događa da svoj rad na sebi ne mogu upotpuniti zbog činjenice da znanja prikupljaju putem knjiga ili radionica kroz koje ne dobivaju potpunost i povezanost. Škola života Melite Manojlović naučit će vas metode za podizanje vibracije i trajni rad na sebi, te pokazati vam kako da složite svoj mozaik života jer život je mozaik. Krenite putem svoje životne svrhe!

NLP PRAKTIČARSKI

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i sa okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom i vođenjem vlastitog businessa.

Omogućava napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva, za postizanje ciljeva što privatnih što poslovnih (strategije, modeli za osvještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja, za pronalazak mjesta pod suncem.

Imate li pitanje za mene? Želite saznati više? Javite mi se!

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat