Besplatno predavanje Podsjeti me što to biješe ljubav | Melita Manojlović

Da li ste zaboravili što je ljubav?  Vjerujete li da ima šanse da sretnete pravu ljubav i da se to dogodi baš vama? Vjerujete li da je svijet postao mjesto na kojem je teško naći pravu ljubav? Imate li lošu predodžbu o ljubavi i loša iskustva? Vjerujete li da je i vama ljubav predodređena i da vi zaslužujete ljubav? Jeste li imali puno neuspjelih pokušaja da pronađete ljubav, ali ne i uspjeh u tome? Koliko neuspjelih ljubavi brojite do sad? Jeste li iscrpljeni i usamljeni i na rubu da odustanete?

Pitate li se o čemu se radi? Gdje vi griješite ili da li je uopće do vas?  

 

Nedostatak ljubavi – glavnog sastojka za sretan život, veliki je izvor frustracije i najvažnija tema kojom se treba pozabaviti.

Pronaći odgovore i rješenja kako bi se vratili u izvor života, onaj koji nas najviše ispunjava – ljubav.

Ljubav je, dragi moji, jedina svrha ljudskog života i ako ste zbog nedostatka ljubavi prebacili fokus u životu na druge stvari, vjerujem da vas je to spasilo privremeno, međutim duboki osjećaj nedostatka ljubavi pretvoren u svakakva nezadovoljstva putem kojih se pokazuje da smo nesretni i nezadovoljni, pokazuje se itekako na svim razinama.

 

Loše emocija, unutarnja praznina, nezadovoljstvo svime što se dešava, usamljenost i neuspješnost, pa i bolesti sve su to simptomi nedostatka ljubavi.

 

JESTE LI SEBE UVJERILI DA VAM LJUBAV NITI NE TREBA JER VAM NE DOLAZI?  

Zašto smo neuspješni u ljubavi i kako da ostvarimo pravu ljubav, pričat ću vam na predavanju PODSJETI ME ŠTO TO BIJEŠE LJUBAV!! 

Ako je vaše vrijeme da konačno ostvarite pravu ljubav, ako vam je dosta lutanja i neuspjelih  pokušaja, ako ste spremni prihvatiti najljepši mogući način življenja i konačno ostvariti pravu ljubav, vrijeme je da nam se pridružite na WAKE UP WEBINARU: PODSJETI ME ŠTO TO BIJEŠE LJUBAV 

 

WAKE UP! 

Vrijeme je da osvijestite vlastitu vrijednost! 

Vrijeme je da prestane vaša patnja, da pokrenete svoj život ka boljem i shvatite da i vi zaslužujete ljubav! 

Vrijeme je da saznate sve istine o tome kako ostvariti pravu ljubav! 

Vrijeme je da se prestanete vrtiti u krug i ponavljate iste ishode u odnosima! 

Vrijeme je da prestanete pristajati na manje! 

Vrijeme je da zavolite sebe! 

Vrijeme je da ostvarite toliko željenu ljubav! 

WAKE UP! 

 

Na WEBINARU PODSJETI ME ŠTO TO BIJEŠE LJUBAV podsjetit ćemo se što je to stvarna ljubav, koji su uzroci našeg neuspjeha u ljubavi, koji su vaši razlozi za usamljenost i nevoljenost. Koji su ključni čimbenici za voljeti i biti voljen, te što krivo radite pa vam se dešavaju pogrešne osobe. Također ćemo vam pomoći razumjeti kako možete podići razinu ljubavi prema sebi i kako raditi na manifestiranju prave ljubavi.  

 

Tijekom webinara naučit ćete:   

✔️  Što je u stvari ljubav i kako doprinjeti njezinom prisustvu u životu  

✔️ Kako i zašto kreirate nedostatak ljubavi 

✔️ Zašto ste zaboravili što je prava ljubav  

✔️ Koje su krucijalne greške kod manifestiranja ljubavi 

✔️ Što sve morate promijeniti da bi vam došla ljubav 

✔️ Kako raditi na uvjerenjima o ljubavi 

✔️ Koji su rituali dobri za privlačenje ljubavi 

✔️ Koja je vaša formula ljubavi 

   

| Cijena? BESPLATNO 

| S kim? Webinar vodi NLP Master Trenerica Melita Manojlović koja ima dugogodišnje iskustvo podučavanja i rada s ljudima na temu NLP-a i osobnog razvoja.