Poklon radionica KREIRAJTE SAVRŠENU 2024 | Melita Manojlović

VRTITE LI SE U KRUG VEĆ GODINAMA I DA LI PRONALAZITE PUT DO SVOJIH CILJEVA?  

2024. JE DRUGAČIJA GODINA, ISKREIRAJMO JE ZAJEDNO!!

 

Jeste li završili i ovu godinu bez rezultata koje ste zacrtali na početku prošle godine?  

Donosite li navodne novogodišnje odluke koje se nikad ne ostvare? 

Koliko godina vam se ponavlja ista situacija?  

 

Nezadovoljstvo životom i karijerom kojom se bavite te financijama i ljudima koji vas okružuju, strahovi za budućnost i konstantni osjećaj nemoći je najčešće što se dešava kada dođe do toga da je čovjek došao do točke u kojoj može kreirati više, a nešto ga blokira. 

 

Za sve vas kojima je dosta vrćenja u istom krugu i priželjkivanja ostvarenja želja na početku svake godine u kojoj se ništa novo ne događa, te ste konačno odlučili saznati kako iskreirati savršenu godinu, te zašto se vrtite u krug i što poduzeti da se dogodi ostvarenje pozivam vas na BESPLATNO predavanje u kojem ću vam predočiti ključne tajne i strategije za kreiranje godine i zajedno sa vama kreirati vašu doista najbolju 2024.godinu. 

Na ovom BESPLATNOM predavanju ćete saznati: 

 • Ključne razloge zašto se dešava to da se vrtite u krug već duže vrijeme 
 • Zbog kojih grešaka vam se ne ostvaruju želje i ne postižete zacrtane ciljeve 
 • Kako se kreira realnost i što je formula uspjeha 
 • Kako donijeti prave odluke i ostati dosljedan 
 • Koje su vaše kočnice i kako se jednostavno riješiti kočnica 
 • Kako postaviti ciljeve pa da se počnu dešavati mjerljivi rezultati odmah 
 • Što je ključno za uspjeh 
 • Koje su tajne kreiranja 
 • Kako postići disciplinu 
 • Kako utjecati na motiviranost prema ciljevima za 2024. 
 • Kako riješiti problematična dešavanja na putu do cilja 
 • Kako pokrenuti Svemir da surađuje sa vama u kreiranju 
 • Zakon privlačenja i ključne spoznaje zakona privlačenja 

 

Jednom sam i ja bila na tom mjestu, sa istim problemom i istim upitnikom iznad glave I AKO SAM MOGLA JA UZ POMOĆ NLP-a ISKREIRATI SVOJ USPJEH, MOŽETE I VI!!! 

Prije nego što sam upoznala NLP, mislila sam da za mene jednostavno ne postoje rješenja iako sam poduzimala puno toga kako bih si pomogla, na najbolji način za koji sam tada znala. Tek kad sam došla do samog dna, shvatila sam da su možda ona rješenja o kojima sam ja neprestano razmišljala jednostavno dala svoje, da su se ‘potrošila’. Shvatila sam da, ako želim dobiti nova rješenja, moram dobiti nove uvide – moram čuti nešto novo, spoznati nešto novo i razumjeti kako mogu doći do novih rješenja. 

Velika većina nas, nažalost, potroši jako puno vremena prije nego spozna da postoje i druga rješenja, osim onih koja su nam trenutno poznata. Većina nas predugo poduzima iste ili slične korake koji dovode do istih ili sličnih rješenja, čekajući da patnja postane dovoljno velika, da depresija i anksioznost potpuno zavladaju našim životima prije nego poduzmemo nešto drugačije. Čekamo da dođemo do dna kako bismo počeli mijenjati.  

Ako ste u situaciji da još uvijek niste došli do tog dna, a imate određene želje i ciljeve, preporučila bih vam da ne čekate da patnja postane dovoljno velika jer, simbolično rečeno, jednom kad se loptica spusti niz to veliko brdo, jako ju je teško vratiti nazad. Zaustavite svoju ‘lopticu’ na polovici brda, zakoračite izvan poznatoga, upišite se na ovu BESPLATNU radionicu, naručite se na individualne sesije, postavite svoje ciljeve, bavite se sobom, bavite se svojim unutarnjim programima. 

 

Jedina istinska promjena koja se može dogoditi je promjena u vama – nakon toga posljedično se događaju promjene i u vašoj realnosti. 

 

PRIDRUŽITE SE BESPLATNOM PROGRAMU KREIRANJA NAJBOLJE 2024. GODINE ONLINE PUTEM APLIKACIJE ZOOM 03.01.2024. u 19h. 

 

Hajde da zajedno svjedočimo nevjerovatnim promjenama! 

Za sretnu i najbolju Novu godinu do sad!  

 

Vaša Melita