Image
Želite li osobni rast i razvoj? Želite li primati informacije o edukacijama, coachingu, zakonu privlačenja ili NLP-u?
Upišite se na newsletter listu Melite Manojlović!
Image
Teme o kojima najčešće pišem 
Image
NLP (neurolingvističko programiranje)
NLP - Neurolingvističko programiranje je psihloško komunikacijski model. Za čovjeka 21. stoljeća, u kategoriji potreba za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja i baš kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi čovjeku za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima. 
Zakon privlačenja
Umijeće ili moć manifestiranja pomoću univerzalnog zakona, tj. zakona privlačenja pobudilo je planetarni interes. Danas ovaj zakon nastoje opisati brojni učitelji i govornici u cijelome svijetu. Također, sve se više ljudi trudi koristiti ga svjesnom namjerom za kreiranje vlastite realnosti.
Naime, sve u svemiru, pa tako i na Zemlji, neodoljivo i neopozivo privlači ono što vibrira na sličan način – misli, slike, emocije, ljude, postupke, okolnosti. Vodimo li se načelima zakona privlačenja, znači da preuzimamo odgovornost za kreiranje vlastitog života.
Image
Image

Melita Manojlović

  
NLP master trener i life coach. 
 
Hvala vam na odluci da se prijavite na moju newsletter listu. Želja mi je da vam tekstovima, video klipovima i informacijama o edukacijama pomognem u vašem osobnom rastu i razvoju. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter ću vam slati po potrebi, a najmanje jednom mjesečno. Informirat ću vas o edukacijama, osobnom rastu i razvoju, zakonu privlačenja i NLP temama. 
 
I sama ne volim spam, pa vam ga neću niti slati. Sve vaše podatke čuvat ću s osobitom pažnjom i neću ih ustupati trećim osobama. 
 
Hvala na povjerenju i prijavi na listu!
POVEŽIMO SE I NA OSTALIM MJESTIMA
Pratite me na društvenim mrežama!
Mozaik training d.o.o. © Sva prava pridržana.
Create a free landing page —