Poznate osobe koje koriste NLP, Melita Manojlović blog

Poznate osobe koje koriste NLP

Neurolingvističko programiranje (NLP) javilo se u SAD-u 70-ih godina prošlog stoljeća i relativno se brzo proširilo po cijelome svijetu kao učinkovita kombinacija psihologije i lingvistike uz koju je neodvojivo vezano terapeutsko iskustvo. NLP je bio i ostao prijeko potreban svakom čovjeku modernog doba koji želi uspjeti u poslu i privatnom životu, tj. koji se želi riješiti blokada i koristiti svoj puni potencijal.
Znanja i metode koje nudi NLP uvelike su utjecali na sve aspekte suvremenog života jer se NLP može koristiti, osim za osobni razvoj i razvoj poslovanja, i u školstvu, zdravstvu, pri odgoju djece i terapeutskom radu s drugim ljudima.
Među onima koji su integrirali NLP u svoj život kao svojevrsni alat koji im itekako dobro služi za unaprjeđenje kvalitete života su i mnoge nama iz medija poznate osobe. U nastavku su spomenute samo neke od njih kako biste otprilike vidjeli za što se to inače NLP koristi u svijetu poznatih i slavnih!

 

Bill Gates

Gates je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i čovjek od kojega bismo mogli puno toga naučiti. I on je koristio NLP u razvoj svoje karijere. Obično se kaže da ako želite biti milijunaši, morate razmišljati kao milijunaši – Gates je činio upravo to. NLP će vam pomoći da se oslobodite negativnih uvjerenja koja vas koče u životu, upoznate svoje skrivene snage i postignete ciljeve o kojima ste do sada možda samo maštali.

 

Oprah Winfrey

Svi smo više manje upoznati sa životnom pričom Oprah Winfrey i znamo da je na svom putu do uspjeha prošla puno teških situacija. Ipak, nikad nije odustala od života kakav je priželjkivala. Radila je na sebi konstantno, a upravo su NLP metode među onima kojima je pridavala najviše svoje pažnje. Pojednostavljeno rečeno, znala je da naše riječi/misli kreiraju naš svijet i upravo je zahvaljujući metodama NLP-a prevladala brojna ograničenja unutar sebe i naučila kako za sebe kreirati potpuno novu stvarnost.

 

Tiger Woods

Woods se tijekom cijele svoje karijere služio hipnoterapijom, NLP-om i metodama vizualizacije kako bi zadržao svoj fokus i učvrstio koncentraciju za stvari i zadatke koji su mu bitni. NLP i vama može pomoći da jasno definirate svoje životne ciljeve, da ih pravilno postavite i na kraj uspješno ostvarite!

 

Pharrell Williams

Pharrell je veliki obožavatelj metoda NLP-a koje su mu pomogle da prepozna svoj životni poziv, te da uspješno radi na razvoju vještina koje su mu za taj poziv potrebne. Jako je važno prepoznati svoju životnu svrhu, ona je puno puta izvan definiranih kalupa kroz kakve prolazimo tijekom formalnog obrazovanja pa je NLP stvarno pravi izbor ako se želite vratiti sebi i spoznati što je to čime biste se u životu trebali baviti. I Pharrell, baš kao i ja, smatra da bi NLP trebao biti dio školskih kurikuluma jer je za suvremenog čovjeka, u kategoriji potrebe za rastom, jednako važan kao čitanje i pisanje.

 

Anthony Robbins

Robbins je jedan od najpoznatiji svjetskih motivacijskih govornika i vrlo uspješan poslovni čovjek. Počeo je doslovno od nule, a svoj je život u potpunosti transformirao upravo zahvaljujući NLP-u o kojem danas često govori. Bez obzira gdje se trenutno nalazite i kakav je trenutno vaš svijet, NLP vam može pomoći da ga u potpunosti promijenite. Dakle, kao što uvijek ponavljam, rješenja već postoje, vi samo trebate reći ‘da’ promjeni, ‘da’ radu na sebi, ‘da’ svim onim vrijednim znanjima i alatima koje vam nudi NLP, a koji vam mogu služiti tijekom cijeloga života.

 

I, što još čekate? 🙂

Pozivam vas ovom prilikom da mi se pridružite na edukaciji NLP PRAKTIČARSKI koja traje 130 sati i osigurava sve što će vam trebati da svoj privatni i poslovni život podignete na jednu sasvim novu razinu.

Svoje prijave šaljite na mail info@melitamcoaching.com ili se prijavite putem web stranice.

Nema komentara

Komentiraj!