PRAVILA O PRISTUPU EDUKACIJAMA I POSLOVNOM ODNOSU NA NLP INSTITUTU | Melita Manojlović

 

 

 

 

 

 

PRAVILA O PRISTUPU EDUKACIJI I POSLOVNOM ODNOSU

Vašim pristupom edukacijama na NLP Institutu, mi se obvezujmo omogućiti Vam sve uvjete kako biste nesmetano mogli završiti edukaciju do kraja i proći kroz svoju osobnu ili poslovnu transformaciju.

 

NLP Institut se s toga obvezuje, provesti tečaj po kurikulumu NLP asocijacije i po dogovorenim terminima, te omogućiti polazniku, da u slučaju iznenadnih okolnosti koje će ga spriječiti da tečaj pohađa do kraja u terminu u kojem je započeo tečaj, tečaj polaže u nekom od narednih termina, a po dogovoru sa polaznikom.

Na NLP Institutu nije moguće tečaj slušati jedan, dva ili tri vikenda ili dana po odabiru polaznika, jer NLP nije model koji se može niti je dozvoljeno učiti ga po segmentima.

 

NLP Institut zabranjuje djelimični pristup NLP modulima.

 

Jednom kad polaznik upiše tečaj, obvezuje se dovršiti ga, od početka do kraja u terminima koji mu odgovaraju.

 

U slučaju da se polaznik svojom svjesnom odlukom odluči prekinuti pohađati tečaj prije njegovog kraja, ta odluka ne odgađa plaćanje tečaja u njegovoj punoj cijeni, te ne podrazumijeva mogućnost plaćanja tečaja u dijelovima.

 

NLP Institut priznaje i prihvaća slučaj kada polaznik zaključi prije kraja tečaja da sada nije spreman prolaziti svoju transformaciju, te mu po pravilu pravednog odnosa i u skladu sa vrijednostima NLP Instituta, omogućuje da tečaj nastavi onog trenutka kada polaznik bude spreman.
NLP Institut poštuje stanja polaznika a ovim pravilima definira fer play odnos, kako bi održao i svoj integritet.

 

Polaznik prije početka edukacije uplaćuje avans koji ima karakter rezervacije mjesta. U slučaju polaznikovog odustajanja od tečaja, prije samog početka tečaja, polaznik se odriče  avansa koji je uplatio na ime rezervacije mjesta.

Avans nije moguće iskoristiti u druge svrhe, niti kompezirati za druge usluge.

 

Pristupom edukaciji, polaznik i NLP Institut se obvezuju na gore navedena pravila poslovnog odnosa a za svako odstupanje, dogovaraju u punoj odgovornosti.

 

U Zagrebu,
01.09.2017.