Pravila privatnosti | Melita Manojlović

PRAVILA PRIVATNOSTI

Tvrtka Mozaik Training d.o.o. brine o sigurnosti svih vaših podataka.

 

Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj tekst o pravilima privatnosti kao i tekst o kolačićima kako bi vam bilo jasnije kako i zbog čega skupljamo neosobne i osobne podatke, te kako ih čuvamo i koristimo.

 

Pravila privatnosti navedena na ovoj internetskoj stranici s vremenom se mogu promijeniti i postaju važeća odmah nakon objave na samoj stranici. Molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu i provjerite novosti vezane uz pravila privatnosti.

 

Osnovni razlog zbog kojeg prikupljamo vaše podatke je poboljšanje vašeg iskustva korištenja ove internetske stranice, te upoznavanje s vašim potrebama kako bismo vam bolje mogli prilagoditi naše usluge. Vaši su nam podaci potrebni i kako bismo vam mogli proslijediti važne informacije o radionicama i edukacijama koje održavamo, te kako bismo vas mogli informirati o različitim pogodnostima, popustima i novostima. Također, jedan dio podataka koje prikupljamo koristimo za potrebe analitike, digitalnog marketinga i oglašavanja.

 

Osobne podatke putem ove internetske stranice prikupljamo isključivo uz vaš pristanak putem različitih kontakt formi i koristimo ih isključivo u one svrhe za koje ste nam dali dopuštenje.

Prilikom prijave na radionice i edukacije od budućih polaznika tražimo podatak o imenu, prezimenu i mail adresi, te u nekim slučajevima podatak o broju telefona. Ovi su nam podaci potrebni kako bismo mogli dogovoriti i organizirati važne pojedinosti vezane uz same radionice i edukacije. Od polaznika također naknadno tražimo OIB i adresu, ti su nam podaci potrebni za izdavanje računa. Sve osobne podatke pažljivo čuvamo i koristimo isključivo za navedene svrhe, tj. za one svrhe za koje ste nam dali odobrenje. Sama prijava na radionicu, prilikom koje nam ostavljate svoje osobne podatke, podrazumijeva da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ova pravila privatnosti te da nam dajete dopuštenje da vam mailom ili telefonski proslijedimo važne informacije vezane uz održavanje radionice ili edukacije na koju ste se prijavili.
Kod prijave na radionice i edukacije možete odabrati želite li se pretplatiti na newsletter, tj. želite li mailom primati obavijesti o edukacijama, radionicama, popustima i druge važne informacije. Ako je vaš odgovor DA, vaše ćemo ime, prezime i mail adresu upisati na našu newsletter listu kako bismo vam povremeno slali mailove, a ako je vaš odgovor NE, vaše ćemo podatke izbrisati iz sustava u roku od mjesec dana.

Kod preuzimanja besplatne e-knjige o zakonu privlačenja na našoj web stranici od vas tražimo podatak o imenu i mail adresu. I tu vam je ponuđena mogućnost da se prijavite na našu newsletter listu. Ako je vaš odgovor DA, vaše ćemo ime i mail adresu upisati na našu newsletter listu kako bismo vam povremeno slali mailove, a ako je vaš odgovor NE, vaše ćemo podatke izbrisati iz sustava u roku od mjesec dana.

Cijenimo vaše povjerenje i posebnu pažnju posvećujemo čuvanju vaših osobnih podataka. Vaše osobne podatke nećemo prodavati ili iznajmljivati drugima. Povremeno zapošljavamo druge tvrtke i pojedince (“agente”) za pružanje usluga u ime internetske stranice melitamcoaching.com, kao što je slanje e-mailova, pružanje marketinške pomoći, upravljanje internetskom stranicom i analiza podataka. Takvi agenti imaju pristup osobnim i neosobnim podacima samo u onoj mjeri koja je nužna da bi mogli izvršiti svoje usluge za nas i nije im dopušteno koristiti ih u bilo koje druge svrhe.

 

U svom radu koristimo se servisom Google Analytics koji nam pomaže pri analizi prometa na našoj internetskoj stranici. Podaci koje prikupljamo putem tog servisa su zaštićeni i ne postoji način osobne identifikacije korisnika.

 

Davanjem privole, tj. potvrdom da želite primati naše mailove i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da vam mailom šaljemo obavijesti o radionicama, edukacijama, popustima i drugim novostima vezanima uz područje našeg djelovanja.

U svakom se trenutku možete predomisliti i ispisati s naše mailing liste ili nam poslati zahtjev da vas ispišemo. Ispisati se možete klikom na link ‘Unsubscribe’ koji se nalazi u svakom našem mailu ili nam se jednostavno možete javiti na mail info@melitamcoaching.com i tražiti da vas mi ispišemo. Na isti nam se mail možete javiti i ako imate bilo kakva pitanja vezana za prikupljanje i obradu vaših podataka.

 

Više o korištenju kolačića na ovoj internetskoj stranici možete doznati ovdje.

 

Također, u svakom trenutku možete zatražiti uvid u to koje vaše osobne podatke čuvamo, te podatke možete ažurirati ili tražiti da ih trajno izbrišemo.