Program izgradnje vlastitog modela vođenja tvrtke i poslovanja prilagođenog vlastitom senzibilitetu, uz pronalaženje, izgradnju, jačanje i stavljanje u pogon unutarnje snage i razvoj resursa.

STAVI POTPIS NA SVOJE POSLOVANJE!

INOVATIVNI PROGRAM BUSINESS PRACTITIONER ZA PODUZETNIKE I LJUDE U BUSINESSU!

CIJENA: 8 000,00 kn.

Odobravamo plaćanje na rate (Novost: Diners do 12 rata!)

POČETAK I TRAJANJE EDUKACIJE:

26. – 28. 10. 2018. u Zagrebu.

Trajanje NLP business practitioner edukacije je 130 sati rada.
Treninzi u Zagrebu se održavaju vikendom, petkom od 18-20h, subotom od 9-17h i nedjeljom od 9-13h.

Za prijavu na edukaciju potrebno je ispuniti i poslati prijavnicu.

NLP nudi čitavu paletu spoznaja i trenerskih modela za rast koje će i tijekom edukacije, ali i kasnije kroz cijeli radni vijek i život omogućiti samostalni uvid i mogućnost za bolje i naprednije djelovanje prema ciljevima, vlastitom razvoju resursa, razvoju resursa djelatnika i cjelokupnog poslovanja.

NAĐI ILI IZGRADI VLASTITI STIL VOĐENJA!

NLP općenito u svijetu slovi kao najbolji alat za upravljanje karijerom.

 

Primjenom NLP-a u poslovanju dobit ćete uvid u funkcioniranje percepcije drugih ljudi, te alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, prezentacijom, odlukama i ciljevima tvrtke ili tima. NLP će vam omogućiti bolji uvid u rješenja organiziranja posla, razvoj vještine liderskog vodstva, te usmjeravanje vlastitih resursa prema ciljevima tvrtke.
Osnovno poimanje leadershipa sastoji se u pronalaženju, jačanju i izgradnji unutarnje snage rukovoditelja da usvoji stil vodstva koji mu je prirodan.

Upravljanje ljudskim potencijalima najvažniji je segment svake tvrtke koja za cilj ima napredak u rezultatima.

Ovaj je program namijenjen poslovnim ljudima koji žele unaprijediti svoj posao edukacijom i usvajanjem učinkovitih modela za upravljanje i rast vlastitih sposobnosti, te osposobljavanjem za upravljanje i unapređenje vještina i sposobnosti svog tima i djelatnika.
Učinkovit model NLP business practitionera sadrži mnogobrojne teoretske i praktične obrasce koji se temelje na humanističkoj psihologiji. Radi se o dokazanim spoznajama funkcioniranja ljudske percepcije i ljudskih potreba, uz pomoć kojih su definirani modeli i alati za upravljanje ljudima i promjenama u svrhu postizanja željenog cilja, te prepoznavanja, upravljanja i unaprjeđenja vlastitih resursa.

Ovim modelom dobiva se mogućnost:

 

  • učinkovitog upravljanja  ljudima – djelatnicima i suradnicima;
  • učinkovitog upravljanja vlastitim resursima, odlukama i ciljevima;
  • podizanja nivoa kreativnosti i inspiracije;
  • podizanja nivoa učinkovitosti – širenje palete sposobnosti;
  • balansiranja emocionalnih stanja na putu do cilja;
  • podizanja vlastite energije i entuzijazma.

NLP može biti i vaš put do uspjeha!

Integriranjem znanja i metoda business practitionera u svakodnevni rad s ljudima, rad na sebi i rad na ciljevima postiže se siguran i cjelovit pristup vlastitom poslovanju. Cilj je djelovanje na konačan rezultat, rast tvrtke i vlastiti integritet u poslovnom svijetu.

Program koji je pred Vama je sveobuhvatan i cjelovit, za cilj ima rast i razvoj poslovanja sa stanovišta različitih pristupa. Program sadrži sljedeće:

 

edukaciju;

osobni rast;

postavljanje i razvoj ciljeva;

upravljanje ljudima.

Pred vama je sveobuhvatan pristup razvoju poslovanja iz segmenta razvoja potencijala ali i ciljeva, a sadrži:
– osnovna znanja o upravljanju ljudima, te metode i znanja za razvoj komunikacijskih vještina za učinkovit razvoj poslovanja;
– znanja vezana uz vođenje timova, vođenje sastanaka, razvoj i unapređenje ljudskih resursa u timu, razvoj prezentacijskih i prodajnih vještina;
– znanja vezana uz upravljanje vlastitim resursima ali i resursima tima, uz kontinuirani rast i razvoj poslovanja te kontinuirani razvoj novih vještina.
Program sadrži sljedeće metode:
– metode za učinkovito donošenje odluka potrebnih za razvoj novih ciljeva;
– metode za postavljanje te razvoj ciljeva , kao i određivanje misije i vizije;
– metode i znanja o motivaciji i upravljanju djelatnicima u smjeru ciljeva;
– metode i znanja za razvoj vlastitih resursa, sposobnosti i znanja za podizanje kvalitete upravljanja vlastitim poslovanjem;
– metode i znanja za pravilno donošenje odluka, s ciljem izbjegavanja greška;
– metode i znanja vezana uz prezentiranje, javni nastup i obraćanje javnostima.

Želite saznati u čemu vam NLP još može pomoći?

Neurolingvističko programiranje je psihološko-komunikacijski model koji objašnjava ljudsko ponašanje i omogućuje promjenu tog ponašanja i mentalnih, unutarnjih procesa.
Za čovjeka 21. stoljeća, u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja i baš kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi čovjeku za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

Melita je vrlo vjerodostojna, vrlo uvjerljiva, vrlo srdačna. Drži nas u divnoj energiji.

Mirjana Biščević

Na edukaciji mi se najviše sviđa lakoća predavanja i lakoća razumijevanja svega što se priča. NLP je alat koji u svačijim rukama daje fantastične rezultate!

Adela Franceković

Dugo sam željela sebi ovakvu edukaciju. Melita mi je kao prvo (ono što je meni jako bitno) vjerodostojna, energična, drži nas na okupu i savršeno prenosi znanje.

Anamarija Đerek

Oduševljen sam s NLP-em! Doslovce mi je ovih prvih nekoliko sastanaka otvorilo nove vidike, što će tek biti kasnije?!

Zvonko Knezić

Nitko nas ne uči kako se nositi sa životom, ljudima i situacijama. NLP daje rješenje svakome od nas s bilo kakvim problemom, privatni ili poslovnim. I upravo je to meni omogućio jer sad sve drugačije gledam, s puno manje stresa, razumijem što se događa i što ljudi žele postići. Posložila sam točno ono što sam htjela i maknula sve ono što me opterećivalo bez puno muke. Preuzmite stvar u svoje ruke i ispunite svoj život sa srećom i veseljem jer sam i ja. Budite vlastiti kreatori svoje budućnosti. Želim vam svim puno uspjeha!

Mihaela Biljan

Draga moja Melita, hvala ti od srca što si mi pokazala da postoji neka druga, bolja i ljepša ja. I da je svijet oko mene predivno mjesto, krcato dobrim ljudima i ljubavlju. Samo trebam otvoriti prozor svoga srca i svoje nutrine i pustiti sve to u svoj život. Tako je jednostavno... To i još puno više je za mene NLP.

Ksenija Stanić

Odlična ekipa, edukatorica i atmosfera. Na NLP sam krenula s ciljem unapređenja komunikacijskih vještina u poslovne i privatne svrhe. Međutim, NLP je puno više o toga. NLP = život!

Ivana Posavec

Rekla bih da sam na NLP došla slučajno, ali ništa nije slučajno. Došla sam bez očekivanja, to je sigurno. Nisam znala ni zašto to želim, ali mi je bilo jasno da sam tamo gdje trebam biti. Vrijeme je prolazilo, a meni se otvarao jedan novi svijet. Kada bolje razmislim, to nije novi svijet, nikako. Sve je ostalo isto, ja sam se promijenila. To je sada svijet na koji gledam drugačije, ponašam se drugačije i reagiram drugačije. Moje promjene i pogledi “iz drugog kuta” pokrenuli su brda, duboko ukorijenjena stabla, pokrenuli su odnose za koje sam bila uvjerena da je to tako i drugačije ne može biti. Otvorila su mi se nova vrata, u moj život ušli su novi, kvalitetni ljudi, podrška, razumijevanje. Idem dalje! Idem na Master! Idem za trenera! To je moja misija. Hvala ti, Melita!

Irina Kacian Ivetić

Puno svega korisnoga za bolje i lakše dane. Velika pomoć, potvrda, motivacija prema usmjeravanju trošenja i obnove pozitivne energije.

Danijela Budak Raspudić

Pozitivne učinke već sada vidim u svim sferama svog života, osobito u unaprijeđenim komunikacijskim vještinama i odnosima s obitelji i drugim ljudima, unutarnjem miru koji proizlazi iz razumijevanja i potpunog prihvaćanja najprije same sebe a onda i svih ostalih. U jednoj rečenici: NLP te uči biti (boljim) čovjekom.

Goga Zrinski

Osoba sam koja jako puno priča i puno toga bih rekao, međutim, trenutci koje provodim na NLP-u sa super ekipom i odličnom trenericom Melitom ostavljaju me bez teksta. Uživam u svakom trenutku provedenom u prostoru i upijam bez teksta. Poslije svakog odlaska jedva čekam povratak!! Bravo, Melita, samo naprijed.

Dragan Petrović

Znala sam da NLP donosi velike promjene na bolje u svakom pogledu života i stoga sam se odlučila upravo na tu edukaciju. Željela sam naučiti kako imati dobre odnose, kako bolje komunicirati, razumjeti sebe i druge.. i još puno toga. No, na treningu kod Melite sam dobila (već za sada) puno više od očekivanog, kao i veliku preobrazbu i znanje koje nam nesebično daje. Zahvalna sam jer sam jedna od njenih učenika i naravno jer sam dijelom predivne ekipe u kojoj rastemo svi naočigled iz tjedna u tjedan. Vidimo se i na Masteru jer nije moguće stati nakon tolikog pomaka unaprijed.

Jasmina Storjak

Odlično iskustvo! Sad kad sam upoznat sa znanjem i tehnikama, siguran sam da bi takvu edukaciju trebao proći svaki čovjek. Svi se možemo pronaći u nekoj temi i unaprijediti život.

Drago Posavec

Melita je topla osoba. Toliko je jednostavna, otvorena i pristupačna. Znanje joj je široko, tako da sam, osim znanja i alata u NLP-u, stekla uvide i znanja iz drugih područja. Kod nje se sve prožima jedno u drugo, jedno ne isključuje drugo, baš kao u životu. Kod nje nema kutija, izvlači iz svake ladice i slaže cijeli regal. Energija je pozitivno zarazna, povezuje ljude i situacije. Drago mi je biti dio te njezine životne edukacije i grupe NLP škole. Iz nje i od nje možeš dobiti samo ono dobro i vjerodostojno za tvoj život, posao, obitelj, odnose privatne i poslovne, razviti vještine u komunikaciji i slušanju sugovornika. Hvala Melita.

Sonja Kezerić

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija, potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi i uvelike pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI

ADRESA

Zagrebačka avenija 104 d

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE