ODNOSI SU NAJVAŽNIJI SEGMENT LJUDSKOG POSTOJANJA, ZATO OVU RADIONICU NE BISTE TREBALI PROPUSTITI!

Kroz odnose, čovjek se obvezuje na stvari koje mu možda ne odgovaraju baš najbolje, dok se drugih stvari odriče jer smatra da je baš to potrebno kako bi se odnos održao. Tako gubi veliki dio sebe i svoje osobnosti, stvara prividnu sliku o sebi u kojoj nema prostora za kreativno ili bilo koje drugo izražavanje, nema mogućnost pokazati i dokazati svoju izvornu kvalitetu, niti ju sam može spoznati.

USPOSTAVA SKLADNIH ODNOSA IZNIMNO JE VAŽNA ZA ČOVJEKOV NAPREDAK.

subota, 3. 6. 2017. od 10:00 do 14:00 sati

CIJENA RADIONICE 200,00

Uplatiti na IBAN: HR8323600001102589631
Svrha uplate: (vaše ime i prezime) + RADIONICA ODNOSI.

PRIJAVE SU OBAVEZNE, A BROJ POLAZNIKA NA RADIONICI OGRANIČEN.

PRIJAVITE SE NA RADIONICU I SPOZNAJTE NA KOJI NAČIN ODNOSI UTJEČU NA VAŠ ŽIVOT!

 

 • Spoznajte kako odnosi utječu na vaše rezultate
 • Spoznajte koje ste uloge preuzeli unutar obiteljske i partnerske konstelacije
 • Naučite kako se nositi s teškim odnosima
 • Naučite popraviti odnose

KAD USPOSTAVI SKLADNE ODNOSE, ČOVJEK IMA NAJJAČI POTICAJ U SVOM ŽIVOTU ZA NAPREDAK JER JE TADA I PRIHVAĆEN I POTVRĐEN, TE IMA PROSTORA, PRAVA I ENERGIJE ZA RAZVOJ SVOJIH IDEJA!

Svaka obiteljska i partnerska konstelacija nije samo puki odnos već svojevrsna sila koja na energetskoj suptilnoj razini utječe na čovjeka na točno određeni način.

Iako to većina ljudi ne zna, odnos je jedan od najvažnijih segmenata života, koji na svakog čovjeka ostavlja duboki trag. On definira ljudski karakter ali i sposobnosti.

Neki odnosi su poticajni, dok su drugi pak tvrdokorni poput velike kočnice koje čovjeka drže u nezavidnom stanju.

Kreativnost, komunikacija, samopouzdanje, samopoštovanje, osjećaj vlastite vrijednosti, materijaliziranje ciljeva i želja i još mnogo toga upravo ovisi o kvaliteti odnosa.

 

Problematičan ili odnos koji se temelji na stresnim temama ili situacijama je velika crpka životne enregije. On kontinuirano na nesvjesnom planu oduzima veliku količinu snage i tako stvara različite probleme.

Ako ste vi osoba koja ima određene nedoumice ili možda probleme vezane uz međuljudske odnose, odnose unutar obitelji ili unutar partnerskog odnosa, ovo je radionica koja će objasniti i riješiti mnoge vaše nedoumice i probleme!

Dobrodošli na radionicu MEĐULJUDSKI, OBITELJSKI I PARTNERSKI ODNOSI, koja će se održati u subotu, 3. 6. 2017. od 10:00 do 14:00 h u Zagrebu.

 

Ova radionica pomoći će vam da spoznate svoju ulogu unutar određenih odnosa, te da riješite probleme vezane uz odnose. Na radionici ćemo se baviti:

 • Značajem međuljudskih, obiteljskih i partnerskih odnosa općenito
 • Spoznat ćemo duboki značaj i vrijednost međuljudskih, obiteljskih i partnerskih odnosa za ljudski opstanak
 • Spoznati kako svi odnosi utječu na naše rezultate
 • Objasniti pojam univerzalne sile „ljubav“, što je ona zapravo i koje značenje ima unutar svakog odnosa – vrlo autentična priča
 • Nacrtat ćemo obiteljsku i partnersku mapu iz koje se jasno vidi stvarno stanje stvari odnosa i što se zapravo događa
 • Spoznati gdje je zablokiran naš kapacitet unutar međuljudskog odnosa
 • Dobiti uvid u stvarne događaje i situaciju unutar obiteljskih i partnerskih odnosa
 • Naučiti kako se nositi u teškim odnosima
 • Dobiti uvid u načine za rješavanje eventualnog konfliktnog odnosa
 • Kako napraviti pomak i izlazak iz eventualnih problema unutar odnosa
 • Spoznati koje smo uloge preuzeli unutar obiteljske i partnerske konstelacije
 • Popraviti odnose – radom na sebi uz pomoć konstelacija
 • Napraviti energetski pomak i napredak u svom djelovanju
 • Podići životnu energiju i ojačati vlastitu snagu za djelovanje na osnovi spoznaja koje dobijemo kroz uvide iz rada na radionici

Jedna od najvrjednijih stvari kojima se čovjek može baviti radi svoje stabilizacije i napretka su upravo međuljudski odnosi.

Obiteljska mapa je mapa koju svaki čovjek na nesvjesnoj razini ima. Ona je imagitavna, ali ima veoma jaku snagu sugestije.

Ponekad razlog neuspjeha leži upravo u pomanjkanju energije koja „curi“ kroz obiteljsku ili partnersku konstelaciju.

Taj proces se unutar podsvijesti odvija tako što mozak kroz život pohranjuje informacije koje je zaključio o sebi, životu, mogućnostima, drugim ljudima, o svojim obavezama ili moranjima, te zabranama koje su mu postavljene u odnosu u kojem se nalazi.

Što kažu polaznici mojih edukacija o meni, načinu rada i rezultatima? 

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

ADRESA

Vlade Gotovca 7

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI