ŽIVOT KAD JE DOBRO ISPLANIRAN, DOBRO ORGANIZIRAN, DOBRO GA JE I ŽIVJETI!

Koliko si puta u životu u nešto uložio svu svoju snagu i energiju, vrijeme i novac da bi na kraju sve palo u vodu i ništa nije bilo kako si zamislio? Koliko si puta nešto planirao i na kraju nisi ostvario pa si u konačnici digao ruke i ljutito rekao sam sebi “više nikad neću ništa planirati”?

subota, 27. 5. 2017. od 10:00 do 14:00 sati

ULAZ BESPLATAN, PRIJAVE OBAVEZNE!

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN.

NAUČITE RJEŠENJE NA PREDAVANJU UVOD U NLP I RADIONICI CILJEVI

Događa li se i Vama da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz?

Imate li želje koje nikako da postanu stvarnost? Mislite li da je Vaše ciljeve moguće ostvariti, ali ne znate kako?

Pitate se je li greška u Vama, organizaciji ili okolnostima?

Što ako te mogu uvjeriti u suprotno? Što ako ti kažem da nije uzaludno? Što ako ti kažem da možeš ostvariti baš sve što poželiš?

Dođi na predavanje UVOD U NLP i radionicu CILJEVI na kojima ću te naučiti kako pravilo zacrtati i ostvariti svaki cilj, riješiti probleme i odblokirati život!

Naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i riješite svoje prepreke u osobnom ili poslovnom rastu i razvoju.

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je radionica za Vas!

Dobrodošli na UVOD U NLP I radionicu CILJEVI, koja će se održati u subotu, 27. 5. 2017. od 10:00 do 14:00 h u Zagrebu.

 

Ovaj trening koristan je za postavljanje svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva, a upotrebljiv je u:

  • Privatnom životu

  • Poslovnom svijetu

  • Za postizanje individualnih, ali i ciljeva organizacije.

Program je pogodan za ljude koji žele:

Prestati lutati u potrazi za rezultatima, spoznati koji su im stvarni ciljevi, konstruktivno usmjeriti svoje djelovanje ka ciljevima, postati discipliniran u djelovanju, razviti karijeru, svoje želje usmjeriti konačno u pravom smjeru ostvarenja, zaustaviti traganje i usmjeriti se u pravi smjer u privatnom životu, kao i napraviti plan, osvijestiti blokade koje stoje na putu za ostvarenje ciljeva, poraditi na blokadama i uvjerenjima koji onemogućavaju ostvarenje ciljeva, naučiti moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva koji se mogu koristiti cijeli život te ostvariti svoj idealan partnerski odnos.

OTVORENE SU PRIJAVE ZA JESENSKI CIKLUS EDUKACIJE NLP PRAKTIČARSKI  KOD MELITE MANOJLOVIć!

Trening je namijenjen svim ljudima koji žele kvalitetno postaviti i dostizati ciljeve, te radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom cilju, uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja, te radom na sebi unaprijediti svoje sposobnosti ili integrirati nove potrebe, izbjeći burn out ili odustajanje od cilja zbog nepravilnog postavljanja ili zaspalih resursa.

Na uvodnom predavanju o psihološko komunikacijskom-modelu NLP naučite kako uspješno rješavati probleme, kako izaći iz svakog problema kao pobjednik, kako se suočiti sa svim što nam život servira, a na radionici Ciljevi naučite kako pravilno postaviti i ostvariti svaki cilj. Budite pobjednici!

Što kažu polaznici mojih edukacija o meni, načinu rada i rezultatima? 

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

ADRESA

Vlade Gotovca 7

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI