ŽIVOT KAD JE DOBRO ISPLANIRAN, DOBRO ORGANIZIRAN, DOBRO GA JE I ŽIVJETI!

Koliko si puta u životu u nešto uložio svu svoju snagu i energiju, vrijeme i novac da bi na kraju sve palo u vodu i ništa nije bilo kako si zamislio? Koliko si puta nešto planirao i na kraju nisi ostvario da si u konačnici digao ruke i ljutito rekao sam sebi “više nikad neću ništa planirati”?

NOVI TERMIN: četvrtak, 6. 4. 2017. u 18h

Cijena radionice je 200,00 Kn.

NAUČITE RJEŠENJE NA PREDAVANJU UVOD U NLP I RADIONICI CILJEVI

Događa li se i Vama da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz?

Imate li želje koje nikako da postanu stvarnost? Mislite li da je Vaše ciljeve moguće ostvariti, ali ne znate kako?

Pitate se je li greška u Vama, organizaciji ili okolnostima?

Što ako te mogu uvjeriti u suprotno? Što ako ti kažem da nije uzaludno? Što ako ti kažem da možeš ostvariti baš sve što poželiš?

Dođi na predavanje UVOD U NLP i radionicu CILJEVI na kojima ću te naučiti kako pravilo zacrtati i ostvariti svaki cilj, riješiti probleme i odblokirati život!

Naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i riješite svoje prepreke u osobnom ili poslovnom rastu i razvoju.

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je radionica za Vas!

Dobrodošli na UVOD U NLP I radionicu CILJEVI, koja će se održati u četvrtak, 6. 4. 2017. od 18:00 do 21:00 h u Zagrebu.

 

Ovaj trening koristan je za postavljanje svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva, a upotrebljiv je u:

  • Privatnom životu

  • Poslovnom svijetu

  • Za postizanje individualnih, ali i ciljeva organizacije.

Program je pogodan za ljude koji žele:

Prestati lutati u potrazi za rezultatima, spoznati koji su im stvarni ciljevi, konstruktivno usmjeriti svoje djelovanje ka ciljevima, postati discipliniran u djelovanju, razviti karijeru, svoje želje usmjeriti konačno u pravom smjeru ostvarenja, zaustaviti traganje i usmjeriti se u pravi smjer u privatnom životu, kao i napraviti plan, osvijestiti blokade koje stoje na putu za ostvarenje ciljeva, poraditi na blokadama i uvjerenjima koji onemogućavaju ostvarenje ciljeva, naučiti moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva koji se mogu koristiti cijeli život te ostvariti svoj idealan partnerski odnos.

POLAZNICIMA OVE EDUKACIJE ODOBRAVAMO POPUST NA RANE PRIJAVE ZA NLP PRAKTIČARSKI EDUKACIJU! 

 

PRIJAVE ZA NLP PRAKTIČARSKI SE ZATVARAJU 10. 4. 2017.

Trening je namijenjen svim ljudima koji žele kvalitetno postaviti i dostizati ciljeve, te radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom cilju, uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja, te radom na sebi unaprijediti svoje sposobnosti ili integrirati nove potrebe, izbjeći burn out ili odustajanje od cilja zbog nepravilnog postavljanja ili zaspalih resursa.

Na uvodnom predavanju o psihološko komunikacijskom-modelu NLP naučite kako uspješno rješavati probleme, kako izaći iz svakog problema kao pobjednik, kako se suočiti sa svim što nam život servira, a na radionici Ciljevi naučite kako pravilno postaviti i ostvariti svaki cilj. Budite pobjednici!

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

ADRESA

Vlade Gotovca 7

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI