5 JEZIKA LJUBAVI - BESPLATAN ebook | Melita Manojlović
5 JEZIKA LJUBAVI

5 JEZIKA LJUBAVI – BESPLATAN ebook

Kada pričamo o romantičnoj ljubavi obično pričamo o počecima veze. U tom trenutku nam sama pomisao na partnera stvara leptiriće u trbuhu i osmjeh na usnama.

Međutim, zaljubljenost je prolazna i strast se smiruje, iskra u oku se gasi i nema više leptirića, a mjesto zaljubljenosti preuzima ljubav.

U ovoj fazi biti će potrebno više od zaljubljenih pogleda, biti će potrebno razumijevanje i uzajamno uvažavanje.

Kako biste lakše razumjeli što se dogodilo s početnom zaljubljenošću i lakše prebrodili promjene koje s tim dolaze, za vas smo pripremili ebook „5 JEZIKA LJUBAVI“.

Besplatan ebook “5 JEZIKA LJUBAVI” trebaju preuzeti i pročitati svi koji žele poboljšati odnos s partnerom i zadržati iskru čak i nakon prve zaljubljenosti.

Knjiga govori o tome kako ljudi različito komuniciraju ljubav i koliko je važno razumjeti jedinstveni jezik ljubavi vašeg partnera kako biste održali zdravu i sretnu vezu. Razumijevanjem jezika ljubavi vašeg partnera, možete naučiti kako učinkovito komunicirati i pokazati svoju ljubav na način koji je u skladu s njima.

Knjiga pokriva pet različitih jezika ljubavi: riječi potvrde, iskazi uslužnosti, primanje darova, kvalitetno vrijeme i fizički dodir. Svako poglavlje zaranja u specifičnosti svakog jezika ljubavi, s primjerima iz stvarnog života i praktičnim savjetima o tome kako te jezike uključiti u svoj svakodnevni život.

Bilo da ste u novoj vezi ili ste sa svojim partnerom godinama, “5 JEZIKA LJUBAVI” vrijedan je izvor koji vam može pomoći da poboljšate svoje komunikacijske vještine i ojačate svoju vezu. Uz ovu ćete knjigu naučiti kako govoriti jezikom svog partnera i održati ljubav u godinama koje dolaze.

Pa što čekate? Preuzmite “5 JEZIKA LJUBAVI” danas i počnite učiti kako komunicirati sa svojim partnerom na način koji jača vaš odnos i održava ljubav živom.

Ostavite svoje podatke i BESPLATAN ebook ćemo vam dostaviti putem emaila.

 

 

Preuzmite:

Nema komentara

Komentiraj!