Dobrodošli!

 

Slobodno preuzmite besplatnu NLP brošuru putem obrasca koji se nalazi niže na ovoj stranici!

 

Također, provjerite je li u najavi besplatno predavanje “Uvod u NLP” namijenjeno NLP početnicima. Ako je, s radošću vas pozivamo da nam se pridružite i naučite više o neurolingvističkom programiranju!

NLP, Melita Manojlović

O NLP INSTITUTU

 

Na institutu možete pohađati različite edukacije i predavanja čiji je cilj pomoći vam da unaprijedite svoju komunikaciju, poslovne vještine, odnose s drugim ljudima, da se riješite trauma itd.

 

NLP institut vodi Melita Manojlović, NLP master trenerica s dugogodišnjim iskustvom na čijim su NLP edukacijama sudjelovale već stotine zadovoljnih polaznika!

O NLP-U

 

Ovaj psihološko-komunikacijski model danas koriste tisuće ljudi diljem svijeta i to na različitim područjima – za osobni rast, u coachingu, poduzetništvu, uslužnim djelatnostima, u zdravstvu, školstvu, odgoju djece, pravu, sportu itd.

NLP se bavi ljudskom percepcijom, motivacijom, komunikacijom, uvjerenjima, emocijama, jezikom i svim drugim aspektima koji utječu na oblikovanje našeg života.

 

Preuzmite NLP brošuru kako biste doznali više! Imate li bilo kakvih pitanja vezanih za NLP edukacije, slobodno se javite Meliti mailom na info@melitamcoaching.com ili telefonski +385 (0) 91 22 55 881.