UČITE NLP NA NLP INSTITUTU U ZAGREBU!

Neurolingvističko programiranje (NLP) je psihološko-komunikacijski model koji objašnjava ljudsko ponašanje i omogućuje promjenu tog ponašanja i unutarnjih mentalnih procesa.
Za čovjeka 21. stoljeća, u kategoriji potrebe za rastom, NLP ima karakteristiku elementarnog znanja i baš kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi čovjeku za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

NAUČITE ŠTO JE NLP I KAKO VAM MOŽE POMOĆI PRI RJEŠAVANJU PROBLEMA NA PRIVATNOM I POSLOVNOM PLANU!

Uvod u NLP 24. 10

četvrtak, 24. 10. 2019. od 18:00 do 19:00 sati

Ulaz je BESPLATAN, a prijava putem web stranice OBAVEZNA.

BROJ MJESTA NA PREDAVANJU JE OGRANIČEN.

NLP se koristi za osobni rast, u coachingu, businessu, zdravstvu, odgoju djece, nastavi, ali i na drugim područjima (npr. pravo, sport, meditacija, umjetnost).

Želite doznati što je NLP i kako vam može pomoći pri rješavanju problema na privatnom i poslovnom planu? Zanima vas kako pomoću NLP tehnika unaprijediti komunikaciju s članovima obitelji ili poslovnim partnerima, te kako potaknuti napredak i cjelokupan osobni razvoj, riješiti se strahova i dobiti samopouzdanje?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je predavanje za vas!

Dobrodošli na predavanje UVOD U NLP, koje će se održati u četvrtak,  24. 10. 2019. od 18:00 do 19:00 h u Zagrebu.

 

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, kao i za vođenje vlastitog businessa. Omogućuje napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva.

Koristi se za:

 

  • postizanje privatnih i poslovnih ciljeva (strategije, modeli za osvještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva);

  • donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja;

  • motivaciju i samomotivaciju;

  • za upravljanje emocijama;

  • stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja.

OTVORENE SU PRIJAVE ZA NOVI CIKLUS EDUKACIJE NLP PRAKTIČARSKI  KOD MELITE MANOJLOVIĆ!

NLP je namijenjen svima koji žele napredovati te ostvariti značajan skok u upravljanju privatnim ili poslovnim životom. Koristi se za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji. Daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju s djecom i uspješno roditeljstvo, a pogodan je i za ljude koji se bave terapeutskim radom.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, odlukama i ciljevima tvrtke ili tima. NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta, u businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu itd.

Što kažu polaznici mojih edukacija o meni, načinu rada i rezultatima? 

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

ADRESA

Zagrebačka avenija 104d

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla i koje prolazim, nakon svih životnih lekcija, potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima već vodim svoj život, ali su mi i uvelike pomogle i pomažu da se razvijam dalje. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI