PROHODAJTE S MELITOM DO SVOG CILJA

Imate li cilj koji već duže vrijeme priželjkujete ostvariti? Imate li poteškoće oko ostvarenja ciljeva?

Čini li vam se da je put do ostvarenja predug ili nemoguć? Želite li napredovati brže nego što ste do sad? Jeste li Vi netko tko ne pristaje na manje?

Jeste li nestrpljivi i želite što prije ostvariti sve što želite?

Hod do cilja je program i prilika za vas!

HOD DO CILJA jedinstveni je program koji vam omogućuje brz i točan rezultat.

Hodom do cilja, izbjeći ćete sve prepreke koje se mogu dogoditi na vašem putu, kako one iz vanjskih uvjeta, tako i one iz vlastitih misli i podsvjesnog uma koji vas prečesto vodi putem kojim ne želite ići.

HODOM DO CILJA ENERGETSKIM COACHINGOM PODIŽETE VIBRACIJU NA VIBRACIJU RJEŠENJA U NAJBRŽEM VREMENSKOM ROKU.

U individualnim sesijama uživo ili putem Skype, zajedno sa Melitom, pronalazite ključne osobne predodžbe blokade i uvjerenja koje  onemogućuju manifestiranje željenog, te radom na vašim  ključnim temama, podižete vibraciju na vibraciju rješenja i na taj način usklađujete se sa vibracijom rješenja koje onda zakonom privlačenja privlačite u svoj život.
Cilj može biti materijalan, nematerijalan, može biti privatan ili poslovan. Hod do cilja omogućava najkraći put do cilja jer pronalazi najključnije blokade i uklanja ih.
Radom na sebi uz pomoć ove metode, ostvarujete 100% rezultate jer sigurno je gađanje u metu!

Prijavite se na HOD DO CILJA ili me kontaktirajte za više informacija!!

Zakon privlačenja još od knjige Tajna česta je tema brojnih videa. No, meni su poruke koje sam ih njih slušala često bile nedovoljne ili mi nisu objašnjavale puno situacija iz mog života. Stoga sam odlučila sama proučavati razne terorije i prakse zakona privlačenja i došla do svojih metoda. Upravo ta moja iskustva, spoznaje i metode bit će tema serije videa koji će na drugačiji način pričati o zakonu privlačenja.

ODABERITE JEDNU STVARNOST KOJOJ ŽELITE SVJEDOČITI I NAĐITE SE U NJOJ UBRZO!

Prijavite se na moje radionice i naučite kako privlačiti samo ono što želiš!

Što kažu moji klijenti?

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

POVEŽIMO SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!