Kad sam mogla ja, može svatko | Melita Manojlović

Kad sam mogla ja, može svatko

Prije 25 godina moj je život dobio predispoziciju da propadne.
Ostala sam bez najvažnije osobe u životu, mog oca, svega materijalnog što sam imala, bez sigurnosti, ali i vjere u ljude.
Usidrila sam jednu od najsnažnijih trauma i dobila veliki razlog zašto ne vjerovati u sebe, život, ljude i sve što je povezano s napretkom.
Rat u Bosni i paklena noć u kojoj sam hodala po krvi i slušala vrisak na svakih par sekundi, vrisak ljudi koji su upravo umirali pod utjecajem ljudske ruke.

Čovjek može puno, i dobro i zlo, a ja sam se tada odlučila za dobro.

Odlučila sam da mogu naprijed, da mogu oprostiti i u konačnici – da mogu promijeniti svijet na neki način.
Danas, nakon što sam uspjela oprostiti, nakon što sam uspjela pobijediti svoju traumu, mogu vam slobodno reći da sve možete, apsolutno sve!
Kad sam mogla ja doći tu gdje jesam, može svatko.

Coaching kao rješenje

Puno toga sam napravila i prije nego sam saznala za coaching i terapeutske metode. Međutim, ključne stvari u životu pomakle su se tek nakon što sam osvijestila da život neće biti bolji ako ja ne budem bolja.
U radu na sebi i svom životu glavnu ulogu napravio je coaching i sve terapeutske metode koje danas prakticiram sa svima vama koji se odlučite za bolji život.
I zato imam potrebu reći svima koji danas želite čuti – što se prije odlučite prepustiti terapeutu ili coachu koji zna što radi, tim prije ćete osjetiti sve blagoslove života.
Danas s poštovanjem mislim na svog oca koji je dao život zarad svih ovih lekcija koje smo valjda naučili, a sve ostalo što se dogodilo gledam kao davnu prošlost koja više nema apsolutno nikakav utjecaj na mene.

Moj je život postao radost, sreća, ljubav i uspjeh, na što sam jako ponosna.

Imate li ijedan razlog zbog kojeg ste danas nesretni, zbog čega mislite da ne možete naprijed, ili bilo što što vas muči u vašoj predodžbi stvarnosti, sjetite se da možete, sjetite se da ste zaslužili koračati naprijed, sjetite se da je život fantastičan i da takav možete živjeti i vi!

Sjetite se da problem nije problem već poziv na rast i rastite, svakodnevno rastite.

Oprostite, volite, napredujte, cijenite ljudsku vrijednost i radujte se!

Nema komentara

Komentiraj!