Kako privući ljubav u život? | Melita Manojlović

Melita Manojlović, zakon privlačenja

Kako privući ljubav u život?

Zakon privlačenja djeluje kontinuirano tako da u svoj život privlačimo ono što je u skladu s našim unutarnjim sustavom – ono o čemu razmišljamo, ono što mi jesmo u sebi i što se nalazi u našim mislima. Te misli mogu biti svjesne, a najčešće su nesvjesne – upravo zbog toga u život tako često privlačimo ono što mislimo da ne želimo.

 

Zakon privlačenja i partnerski odnosi

 

Sva pravila zakona privlačenja vrijede i u partnerskim odnosima – privlačimo one partnere koji su u skladu s našim unutarnjim potrebama.

No što kad privučemo partnera s kojim imamo problema? Svatko se u takvim trenutcima sigurno zapita kako je moguće da smo privukli takvu osobu i kako je moguće da se sve to što mi se kod te osobe ne sviđa zapravo nalazi u meni?

U ovom slučaju možda bi bilo zakon privlačenja nazvati zakonom atrakcije – on objašnjava da mi u svoj život privlačimo ono što je nama atraktivno. Zato, kad razmišljate o problematičnim partnerima koje ste privukli u život, nemojte pasti u negativno raspoloženje jer ste zapravo privukli nekoga tko je u skladu s onim što vi trebate naučiti kako biste došli do onoga što želite.

 

Svaki put kad u život privučete nekoga tko vas ne voli, tko vam ruši samopouzdanje, tko nije onakav partner kakvog biste htjeli, zapitajte se – što trebam naučiti iz ovog iskustva?

 

Onda kada ste odaslali želju za dobrim partnerom koji je u skladu s vašim vrijednostima, a nemate te iste vrijednosti osviještene u sebi, najprije ćete dobiti one partnere koji nisu u skladu s vašim vrijednostima kako biste dobili priliku tražene vrijednosti osvijestiti u sebi. “Neodgovarajući” partner pokazat će vam što to trebate osvijestiti.

Upravo je kontrast koji vam se dogodi s takvim partnerom važan u procesu osvještenja. I važno je u takvoj se situaciji zapitati – što trebam naučiti iz ovog partnerskog odnosa? Što mislim o sebi kad se ovaj partner/osoba ovako ponaša prema meni? Koje su to nove misli i životni postulati koje trebam integrirati u svoje postojanje kako bi podigla/podigao svoju vibraciju?

 

Jer kad o sebi mislimo dobro, tada dobro i privlačimo.

Osvijestite svoje vrijednosti i privucite u život osobu koja je u skladu s tim vrijednostima.

Sretno!

 

Svi oni koji žele naučiti više o zakonu privlačenja i načinu na koji ga mogu koristiti u svakodnevnom životu za postizanje željenih rezultata u poslu, partnerskim odnosima i općenito osobnom razvoju, mogu nam se pridružiti na radionici ‘Zakon privlačenja’!

Nema komentara

Komentiraj!