Kako privući novac u život?

Zakon privlačenja je izvrstan alat za rad na sebi uz pomoć kojega u svoj život možemo privući ljude, situacije, stvari – sve što nam je na neki način potrebno. Prema tome, pomoću zakona privlačenja u život možemo privući i novac, koji nam je svima potreban, i to u onim količinama koje nadilaze naše poznate okvire, tj. ono što smatramo mogućim. Sve ovisi o načinu na koji radimo na svojim uvjerenjima.

Zakon privlačenja je univerzalni zakon kojeg danas koristi velik broj ljudi. Na globalnoj smo razini prije 20-ak godina osvijestili da on postoji, za što je velikim dijelom zaslužna knjiga Tajna. Uz zakon privlačenja postoje i drugi univerzalni zakoni koji kontinuirano djeluju i upravljaju našim životom. Sve ih možemo naučiti koristiti tako da nam u život donose mir, blagostanje, financijsku sigurnost itd.

O svemu tome ću vam još pisati, no ovom ćemo se prilikom držati teme novca i jedne metode koja će vam pomoći da novac u svoj život lakše privučete.

 

Vodite računa o svojim mislima i uvjerenjima

 

Da bi bilo moguće u život privući novac, važno je prije svega početi razmišljati o novcu. Svaki put kad nešto želimo, moramo svoje misli usmjeriti prema tome. Neki ljudi više vole novac, neki manje, a sve ono što se događa unutar našeg mentalnog svijeta i energetskog polja produkt je onoga što smo iskusili u životu i onoga što istinski jesmo unutar sebe. Zato je jako važno pozabaviti se uvjerenjima koja imamo o novcu.

Prema zakonu privlačenja, da biste privukli ono što želite, morate biti to što želite.

U svemu je jako važan pojam identiteta – kad nemam novac, ja sam u svom identitetu netko tko nema novac. Netko tko ima novac drugačije vibrira od mene – drugačije se ponaša, ima drugačije misli itd.

Zato, da biste na brz i jednostavan način u svoj život privukli novac, pokušajte sa sljedećim trikom.

 

Budite osoba koja ima novac

 

Zamislite osobu koja ima puno novca i probajte zaključiti na osnovu neverbalnog stava te osobe što ona misli o sebi? Kako se osjeća? Sve to odmah preselite u svoje postojanje – zamislite najbolju verziju sebe. Kako vibrirate, kakvo je vaše energetsko stanje, vaše raspoloženje, misli?
Pozovite nakon toga tu osobu, tj. tu novu verziju vas samih da se sjedini s vama – neka se njezino obličje stopi s vama, neka njezina energija uđe u vaše energetsko polje – postanite jedno. Kada ta nova energija uđe u vas, dozvolite joj da se ispolji kroz vas. Na taj ćete način emitirati energiju novca i u svoj život početi privlačiti situacije, prilike i ljude koji će vam omogućiti da postanete osoba koja ima novac.

 

U kontekstu zakona privlačenja još je puno tema kojima ćemo se svakako baviti ubuduće, a ako biste željeli u potpunosti svladati teoriju zakona privlačenja, te praktično naučiti metode koje će vam pomoći da kreirate život kakav istinski želite, prijavite se na radionicu Zakon privlačenja!

Do tada svakako isprobajte metodu za privlačenje novca koju sam vam opisala!

Nema komentara

Komentiraj!