Kako privući novac u život, Melita Manojlović

Kako privući novac u život?

Zakon privlačenja je izvrstan alat za rad na sebi uz pomoć kojega u svoj život možemo privući ljude, situacije, stvari – sve što nam je na neki način potrebno. Prema tome, pomoću zakona privlačenja u život možemo privući i novac, koji nam je svima potreban, i to u onim količinama koje nadilaze naše poznate okvire, tj. ono što smatramo mogućim. Sve ovisi o načinu na koji radimo na svojim uvjerenjima.

Zakon privlačenja je univerzalni zakon kojeg danas koristi velik broj ljudi. Na globalnoj smo razini prije 20-ak godina osvijestili da on postoji, za što je velikim dijelom zaslužna knjiga Tajna. Uz zakon privlačenja postoje i drugi univerzalni zakoni koji kontinuirano djeluju i upravljaju našim životom. Sve ih možemo naučiti koristiti tako da nam u život donose mir, blagostanje, financijsku sigurnost itd.

O svemu tome ću vam još pisati, no ovom ćemo se prilikom držati teme novca i jedne metode koja će vam pomoći da novac u svoj život lakše privučete.

 

Vodite računa o svojim mislima i uvjerenjima

 

Da bi bilo moguće u život privući novac, važno je prije svega početi razmišljati o novcu. Svaki put kad nešto želimo, moramo svoje misli usmjeriti prema tome. Neki ljudi više vole novac, neki manje, a sve ono što se događa unutar našeg mentalnog svijeta i energetskog polja produkt je onoga što smo iskusili u životu i onoga što istinski jesmo unutar sebe. Zato je jako važno pozabaviti se uvjerenjima koja imamo o novcu.

Prema zakonu privlačenja, da biste privukli ono što želite, morate biti to što želite.

U svemu je jako važan pojam identiteta – kad nemam novac, ja sam u svom identitetu netko tko nema novac. Netko tko ima novac drugačije vibrira od mene – drugačije se ponaša, ima drugačije misli itd.

Zato, da biste na brz i jednostavan način u svoj život privukli novac, pokušajte sa sljedećim trikom.

 

Budite osoba koja ima novac

 

Zamislite osobu koja ima puno novca i probajte zaključiti na osnovu neverbalnog stava te osobe što ona misli o sebi? Kako se osjeća? Sve to odmah preselite u svoje postojanje – zamislite najbolju verziju sebe. Kako vibrirate, kakvo je vaše energetsko stanje, vaše raspoloženje, misli?
Pozovite nakon toga tu osobu, tj. tu novu verziju vas samih da se sjedini s vama – neka se njezino obličje stopi s vama, neka njezina energija uđe u vaše energetsko polje – postanite jedno. Kada ta nova energija uđe u vas, dozvolite joj da se ispolji kroz vas. Na taj ćete način emitirati energiju novca i u svoj život početi privlačiti situacije, prilike i ljude koji će vam omogućiti da postanete osoba koja ima novac.

 

U kontekstu zakona privlačenja još je puno tema kojima ćemo se svakako baviti ubuduće, a ako biste željeli u potpunosti svladati teoriju zakona privlačenja, te praktično naučiti metode koje će vam pomoći da kreirate život kakav istinski želite, prijavite se na radionicu Manifestiranje želja i zakon privlačenja koja će se održati 25. 11. 2017. u mom trening centru!

Do tada svakako isprobajte metodu za privlačenje novca koju sam vam opisala!

Nema komentara

Komentiraj!