Nadsvjesni um i njegova funkcija najave događaja | Melita Manojlović

NADSVJESNI UM I NJEGOVA FUNKCIJA NAJAVE DOGAĐAJA

Jedna od funkcija nadsvjesnog uma je da nam unaprijed obznani da će nam se u životu dogoditi određene stvari. I ovaj puta poslužit ću se vlastitim primjerom kako bih vam lakše objasnila neke stvari.
U svibnju sam sa svojim NLP-ovcima, polaznicima edukacije, bila u Svetom Petru na Moru. Naravno da sam tamo cijelo vrijeme osjećala, iščitavala energije i primala određene informacije. Međutim, večer prije polaska nazad u Zagreb išli smo šetati uz more i u toj šetnji mi se dogodila jedna nezgoda. Stala sam na rub nogostupa, izvrnula gležanj i pala tako jako cijelom dužinom da ne pamtim da mi se nešto slično ikad dogodilo. Nisam ništa slomila, samo sam morala otkazati neke radionice, netko je morao voziti moje vozilo nazad kući i sl.
U trenutku kad sam pala, prvo nisam mogla doći do daha.

I ovdje vam sad želim istaknuti koliko je važno da život ne promatramo u sadržaju – “pala sam”, već u procesu.

Kad sam pala prvo što sam pomislila bilo je “pusti se”. Svemir mi je iskreirao iskustvo u kojem ništa nisam mogla kontrolirati – pala sam tako da si nisam mogla pomoći ni rukama ni nogama.

Iskustva koja kreira nadsvjesni um

U sadržaju se dogodilo da sam pala, a u procesu se dogodilo da sam pustila. U procesu se dogodilo da sam “ostala bez daha”.
To je bio događaji koji mi je obznanio što će se događati u narednih mjesec dana.
Trebalo mi je jako puno vremena da se ustanem nakon što sam pala, šok je bio iznimno jak. Hodanje je nakon toga bilo jako usporeno, što je isto bilo znakovito.
No ključna stvar je to da mi je prva misao, nakon što sam malo došla k sebi, bila “sad si nešto riješila”. Onog trenutka kad sam potpuno došla k sebi nakon pada, u smislu da sam normalno mogla razgovarati s ljudima oko sebe, krenuo je vatromet.

Dakle, što mi je nadsvijest kreirala, tj. što mi je priopćila? Kao prvo, da ću ostati bez daha, dolazi nešto što će me ostaviti bez daha. Drugo, dolazi nešto čemu ćeš se morati prepustiti. Treće, sada je nešto riješeno. I četvrto, moći ću proslaviti kad sve ovo ostalo prođe. I točno je tako bilo.

Dan-dva nakon povratka u Zagreb sam imala jako snažan kontrast koji me ostavio bez daha i prisilio da se prepustim, tj. naučio prepuštanju. Taj me kontrast toliko slomio da više ništa nisam mogla. Spoznaje koje sam dobila kroz taj kontrast su me toliko “udarile” da se nisam mogla dići iz kreveta duže od 20 min. Nisam mogla stajati. To što sam spoznala u tome kontrastu me potpuno ostavilo bez daha.

No u isto vrijeme, s tim sam kontrastom u sebi slomila jako puno blokada koje sam jako dugo nosila.

I da, nakon toga se puno stvari otvorilo. I da, nakon toga mogu slaviti. Idem dalje, idem prema naprijed. Puno bolja, puno osvještenija, puno energetski jača.
Nadsvijest će vam iskreirati iskustvo kojim će vam reći što dolazi.
U situaciji koja mi se dogodila jedino što sam mogla bilo je prepustiti se. Kao da kažete “predajem se”. Ako to kažete svaki put kad ste odaslali neku želju i kada se želite odmah nakon toga uskladiti sa svojom željom – to je onda to.

Samo se prepustite. Opustite cijelo tijelo, prepustite se Svemiru. Promatrajte. I zahvalite.

Nema komentara

Komentiraj!