Melita Manojlović, blog

Zbog čega u život privlačimo loše događaje?

I u ovom blog postu nastavljamo sa sklapanjem našeg mozaika!
O svojim sam traumama vezanima uz rat već govorila u nekoliko navrata i na blogu i na svom YouTube kanalu, a i često me osobno znate priupitati na koji sam način prebrodila te traume. Općenito vas zanima odgovor na pitanje o tome zašto u svoj život privlačimo negativne događaje, loše situacije, tragedije jer nitko od nas si svjesno takvo što ne bi poželio. Ovaj tekst je tu upravo zato da bi pojasnio zbog čega nam se nekada događaju loše stvari.

 

Plan duše

 

Sve što znamo u životu naučili smo iz svog iskustva. Ako smo odlučni na promjenu, imajući istovremeno u sebi uvjerenja koja govore da nešto ne možemo, a ipak to želimo, tada u svoj život definitivno privlačimo problem.

Tako je i s događajima iz djetinjstva za koje smatramo da za njih nismo krivi, da nam se nisu trebali dogoditi. To je slučaj i s ratom kojeg smo svi na ovim prostorima prošli, svatko na svoj način.

Kada gledam na događaje iz tog razdoblja, uvjerena sam da je život zapravo jedan plan duše koja je odlučila da će u ovoj inkarnaciji spoznati nešto što nije uspjela spoznati u prijašnjim inkarnacijama. Kako bi duša spoznala neke stvari i dobila neke uvide, nužno je, nažalost, privući iznimno jake inicijacije u određenim trenutcima. U mom slučaju bi to bio jedan poziv na rast koji me doveo do ovog mjesta gdje sam sada i do spoznaje da je svrha moje duše pomaganje drugima.

 

Jake inicijacije i djelovanje karme

 

Budući da dolazak do shvaćanja svrhe čovjeka nije proces koji se događa preko noći, na tom putu i meni su se događale neke loše stvari. Svako takvo iskustvo donesi neke nove spoznaje, mijenja naša uvjerenja, našu vibraciju i napokon donosi mogućnost kreacije. Htjeli mi to ili ne, razina svijesti se mijenja kroz život, a pogotovo onda kada se dogodi jaka inicijacija koja nas nauči onu lekciju koja nam je potrebna.

 

Koliko god mi neke situacije smatrali nepravednima i kratkoročno osjećali negativne emocije, dugoročno nam sve negativne situacije pomažu u spoznaji sebe.

 

Takve iznimno jake inicijacije često su rezultat djelovanja zakona karme. Karma ne djeluje na nas samo na osnovu naših loših djela u ovoj inkarnaciji. Ona egzistira i na razini više inkarnacija i često impresije iz prošlih inkarnacija rješava u trenutnoj inkarnaciji. U mom slučaju radi se upravo o razgrađivanju impresije iz prošle inkarnacije putem značajne inicijacije kako bih spoznala svoju svrhu pomaganja drugima u ovoj inkarnaciji.

 

Ne zaboravite da sve impresije koje ostanu nerazgrađene na nas ostavljaju veliki utjecaj i djeluju blokirajući, tako da jednostavno moramo proći određenu inicijaciju koja će nas dovesti na pravi put.

 

O svemu ovome govorit ćemo i na radionici “Zakon privlačenja”!

Nema komentara

Komentiraj!