PROLJEĆE JE INSPIRACIJA | Melita Manojlović

PROLJEĆE JE INSPIRACIJA

Proljeće donosi svježinu i novu energiju, potičući kreativnost i optimizam. Priroda se budi iz zimskog sna, cvjetaju prve proljetnice, a to je i vrijeme kada mnogi ljudi osjećaju pojačanu inspiraciju za nove projekte, ideje i osobni rast. Uz toplije temperature i duže dane, proljeće pruža priliku za istraživanje, stvaranje i oživljavanje života. 

Nakon zimskog sna vrijeme je prestati skrivati se od života i iskoračiti. 

 

Traume kao značajne kočnice 

 

U životu smo preživjeli svašta i puno je zapisa koji alarmiraju da se može ponoviti neko loše iskustvo, neuspjeh, ostavljenost ili šta god loše i to može biti razlog zašto ste češće demotivirani, u strahovima ili drugim lošim emocijama, ali to svejedno nikad ne donese rješenje. Zato je jako važno znati da se potreba za radom na sebi svrstava u one najvažnije. 

 

Rad na sebi će osigurati da se pročiste unutarnje destrukcije koje su tu još od djetinjstva, da se oslobodi energija iz unutarnje zatočenosti te promijeni dominantno stanje koje će onda iskreirati nove okolnosti. 

 

Zato je proljeće idealno vrijeme za donošenje odluke o radu na sebi. Jer postoji podrška iz prirode i sa tim poletom se treba uskladiti iznutra umjesto bježati od njega, jer prirodno je ići naprijed i osjećati se dobro. 

Nema komentara

Komentiraj!