EDUKACIJA: 20 coaching tehnika | Melita Manojlović

Ova edukacija oplemenjuje i proširuje NLP tehnike, ali i proširuje mogućnosti rada na sebi te daje the best of rezultate.

U želji da oplemenim vaša znanja i vještine koje su potrebne za rad na sebi i rad s drugim ljudima, edukacijom 20 coaching tehnika omogućujem vam punjenje vaše torbe alatima za rad, kako bi svaki problem, izazov ili cilj uspješno svladali.

Edukacija se održava ONLINE od 11. do 14. 05. 2023.

četvrtak i petak 17-21h, subota 9-16.30h, nedjelja 9-15h.

 

Cijena:  500 EUR  ( 3500,00kn)

REZERVIRAJTE VEĆ DANAS SVOJE MJESTO NA EDUKACIJI!

Osim 20 coaching tehnika, na ovoj edukaciji diplomirat ćete zakon privlačenja, njegovo utjecaj na život i rezultate, te ćete usavršiti metode za privlačenje i manifestiranje svega što priželjkujete u životu.

1. MIOSTATIK TEST
2. SWOT ANALIZA
3. ŠEST ŠEŠIRA
4. GROW MODEL ZA POSTAVLJANJE CILJEVA
5. TEHNIKA ŽIVOTINJE
6. TEHNIKA ŠTO MISLIŠ O MENI
7. TEHNIKE ZA PROMJENU UVJERENJA
8. KARTICE PREDANOSTI
9. BRISANJE NEGATIVNOG UNUTARNJEG GOVORA
10. RAD SA DVIJE STOLICE

11. JOHARI PROZOR
12. RT CVIJET

13.TEHNIKA VIŠESTRUKE  DISOCIJACIJE

14. “KAO DA” TEHNIKA
15. TEHNIKA ZA OSVJEŠTAVANJE UNUTARNJE VRIJEDNOSTI
16. TEHNIKA ZA DONOŠENJE ODLUKA
17. RAD SA UNUTARNJIM DIJELOVIMA
18. METODE ZAKONA PRIVLAČENJA

19.  DVIJE METODE ZA PROMJENU UVJERENJA

Dobrodošli na edukaciju 20 COACHING TEHNIKA

Edukacija će se održati ONLINE od 04. do 07.05.2023. 

20 coaching tehnika će vam omogućiti da se vaše znanje oplemeni tehnikama koje će vam omogućiti da još dublje uđete u svoju nutrinu, te ju promijenite u smjeru koji je za vas poželjan. One proširuju paletu mogućnosti za rad sa klijentima, za sve vas koji radite sa ljudima.

Naučit ćete i tehnike za rad u business kontekstu, tj. tehnike za rad s grupama i sustavima, što se odnosi na timski rad, motivaciju i usklađenost različitih perceptivnih filtera koje je potrebno usmjeriti prema jednom zajedničkom cilju, kao i napredne tehnike za rad na ciljevima za pojedinca i timove.

 

ISKUSTVA MOJIH POLAZNIKA

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI
ADRESA

Zagrebačka avenija 104d

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE