Edukacija: NLP STARTER | Melita Manojlović

ZAŠTO BI STE SE UPISALI NA NLP STARTER?

 

 

Zato što želite mjerljive rezultate u životu i poslu.
Zato što vam je dosta istih problema i patnja vam sada  dovoljno velika.

 

Zato što imate probleme u odnosima.
   stalno ponavljanje istih ishoda u odnosima, stalno ponavljanje istih problematčnih odnosa, nemogućnost ostvarenja     odnosa, konflikti i nerazumijevanje u odnosima sa okolinom, prijateljima i partnerom, osjećaj neprihvaćenostiosjećaj odbačenosti, nemogućnost ostvarivanja promjene u ponašanju drugih ljudi, partnera ili članova obitelji, nerazumjevanje vlastitih potreba od strane bližnjih, nedostatak bliskosti, nemogućnost ostvarivanja bliskosti u odnosu.
Zato što imate probleme u prevazilaženju svojih emocionalnih stanja
strahovi, krivnja, sram i  druge paralizirajuće emocije
Zato što se u životu vrtite u krug i nikako da se pokrenete prema novim ciljevima/ postignućima. 
Zato što ne znate što vas blokira a želite iskoračiti naprijed, želite bolji život.
Zato što ste nezadovljani a ne možete sami postići što želite.
Zato što vam fali discipline i motivacije.
Zato što nemate uspjeha u komunikaciji.
Zato što vas drugi ne razumiju ili ne slušaju, ne čuju.
Zato što nemate samopouzdanja da stanete pred ljude i kaže što mislite.
Zato što se ne znate zauzeti za sebe.
Zato što nemate samopouzdanja da krenete u nove ciljeve.

Title

Pokrenite se prema mjerljivim rezultatima uz moju pomoć i pomoć NLP-a.

Problemi u odnosima za koje ne znate ni uzrok ni rješenje, nemogućnost ostvarenja željenih ciljeva i vašeg uspjeha, emocionalna nestabilnost koja vas prati u stopu (strahovi, loše samopouzdanje, nevjera u sebe i život), ponavljajući neželjeni ishodi u životu i poslu,  te komunikacijske vještine s kojima ćete postići  pozitivan pomak u obitelji, poslu, prodaji, pregovorima ili gdje god vam je važno, sve su to top životne tem teme koje ćete konačno prevazići na NLP STARTERU.

NLP STARTER je najučinkovitiji dvodnevni program, koji sadrži alate za uspjeh koji su od presudne važnosti u životu i poslu. Uz našu predanu podršku i vašu volju, garantiramo vam sigurne rezultate.

NLP STARTER je VISOKOUČINKOVIT dvodnevni trening koji će mjerljivo pokrenuti vaš poslovni i privatni svijet prema rješenjima koja priželjkujete!

ONLINE,

18. i 19. 02. 2023. od 10:00 do 15:00 sati

CIJENA TRENINGA:

2 DANA =  96 EUR.

NAĐITE SVOJA RJEŠENJA I POSTIGNITE MJERLJIVE  REZULTATE NA EDUKACIJI NLP STARTER

Ovim programom dobit ćete :

 • Razumijevanje uzroka za problematične odnose. Zašto se dešavaju ?
 • Alate za upravljanje odnosima  i postizanje točno određenog ishoda u odnosima.
 • Alate za upravljanje svojim problematičnim emocionalnim stanjima.Pokrenut ćete se prema  konkretnim rješenjima u poslu/ ciljevima.Riješit će vas blokada koje vas sputavaju da dođete u novu realnost.Saznat ćete  zašto vam ne ide u životu i poslu.Dobit ćete načine i alate kako da se disciplinirtae i motivirate za pokretanje, za svakodnevne aktivnosti.Razumjevanje uzroka neuspjeha u  komunikaciji.Nove alate za uspješnu komunikaciju, prodaju , pregovore, vođenje ljudi.Saznat ćete kako da vas drugi čuju.Povećanje samopouzdanja.

  Povećanje vjere u sebe.

   

   

  Naučite najvažnije postulate NLP-a primjenljive u poslu i privatnom životu uz pomoć kojih ćete jednostavno postići efikasnije upravljanje ljudskim resursima, podići kvalitetu interpersonalne komunikacije, te postati  učinkovitiji pri ostvarenju ciljeva. Postulati NLP-a omogućuju i svladavanje prepreka u interakciji sa sobom i drugim ljudima a samim tim i više izbora u životu.

U današnjem životnom i poslovnom okruženju gdje vlada konkurencija, ali i ubrzanom životu, svaki čovjek, jednostavno mora pratiti trend ljudske izvrsnosti jer okruženje i okolnosti to zahtijevaju.

 

Želite li nastaviti pratiti svoj život tempom koji vam nameće okruženje i trendovi, potrebno je da se educirate i istrenirate TRENINGOM LJUDSKE IZVRSNOSTI.

Bez toga, čovjek je izgubljen, kasni i ne uspijeva pratiti život i u tome je nezadovoljan.

 

NLP se sastoji od seta moćnih alata koji omogućuju iskoristivost punog potencijala.

 

Bilo da ste osoba koja treba razumijevanje života, sebe, drugih i uspjeha, bilo da trebate osobni rast ili želite unaprijediti odnose, bilo da ste direktor, poduzetnik, osoba iz prodaje, menadžer, ili samo mama ili tata, odgajatelj, profesor ili učitelj, liječnik ili terapeut, partner,  jednom riječju AKTIVAN ČOVJEK, vama trebaju uvidi i metode  NLP-a.

NLP  Starter je prvi i najvažniji korak i predstavlja osnovu za sve zainteresirane koji žele bliže upoznati ovaj model ljudske izvrsnosti na jedan izuzetno profesionalan način i sa svim njenim prednostima. To je vrlo učinkovit, dvodnevni trening  s kojim ćete ostvariti značajne rezultate na polju odnosa, emocija, komunikacije i ciljeva   te se na koristan način upoznati sa NLP-om nakon čega imate mogućnost uvida što vam NLP može dati u širem smislu i kako značajno može uticati na pozitivne promjene u vašem poslu i životu, te kako vas može dovesti do svih željenih ishoda na oba polja.  Starter traje dva dana, ukupno 10 sati učenja i vježbanja.

Nakon njega možete nastaviti sa NLP Practitionerom, a mi ćemo Vam ukupnu cijenu Practitionera umanjiti za vrijednost Startera. 

 

 

Nakon što se upoznate sa NLP -om na NLP STARTERU, imate mogućnost pristupiti cjelokupnom tečaju NLP PRACTITIONER. Cijena NLP Practitionera će biti smanjena za vrijednost startera.

Naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i riješite svoje prepreke u osobnom ili poslovnom rastu i razvoju.

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je radionica za Vas!

Dobrodošli na EDUKACIJU NLP STARTER koja će se održati u subotu i nedjelju 18 I 19.02 od 10:00 do 15:00 h ONLINE.

 

NA NLP STARTERU naučit ćete:

 

 • Kako postati izvrstan komunikator u različitim situacijama
 • Kako razumjeti i unaprijediti odnose
 • Kako se NLP vještine primjenjuju u prodaji, marketingu, prezentaciji, rješavanju konflikata, pregovaranju, change-managementu, team-buildingu, leadershipu i coachingu;
 • Razumijevanje i kontrola emocija
 • Formulu i strukturu uspjeha
 • Kako uspostaviti odličnu komunikaciju s različitim tipovima ljudi
 • Kako postaviti ciljeve i pretvoriti ih u svoju realnost?
 • Kako razumjeti različite stilove razmišljanja?
 • Kako koristiti snagu i sposobnost vlastitog uma i sve resurse?
 • Svjesno korištenje nesvjesnih komunikacijskih procesa
 • Maksimalno izoštravanje i optimalno korištenje vlastie moći općenito
 • Razumijevanje različitih ponašanja i prikrivenih poruka.

 

Nakon ovog treninga dobivate potvrdu o prisustvu i mogućnost nastaviti s edukacijom NLP Practitioner te postati certificirani od strane Europske asocijacije za NLP-ICI.

OTVORENE SU PRIJAVE ZA NOVI CIKLUS EDUKACIJE NLP PRAKTIČARSKI  KOD MELITE MANOJLOVIĆ!

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je studija izvrsnosti nastala proučavanjem izvrsnosti uspješnih ljudi, a razvila se u metodologiju koja modelira izvrsnost ekstremno uspješnih poslovnih ljudi. Ona objašnjava različite načine razmišljanja te strukture koje drže to razmišljanje, objašnjava kako različiti ljudi razmišljaju, što osjećaju, kako se izražavaju i ponašaju kako bi postigli vrhunske rezultate.

NLP podučava kako bolje razumjeti sebe, svoj um i unutarnji sustav koji pokreće ponašanje te omogućuje razvoj deficitarnih resursa kod svakog čovjeka. On omogućuje razumijevanje ponašanja i funkcioniranja drugih ljudi, uključujući vaše zaposlene, kolege, suradnike i klijente. NLP pomaže individuama, timovima i organizacijama kod promjene navika i ponašanja koja sputavaju izgradnju novih obrazaca ponašanja koja podržavaju privatni i poslovni uspjeh.

Što kažu polaznici mojih edukacija o meni, načinu rada i rezultatima? Kako izgledaju moje edukacije?

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

Želite vidjeti kako izgledaju moje NLP radionice?

POGLEDAJTE VIDEO!

Ako se pretplatite na moj YouTube kanal, prvi ćete primiti obavijesti o svakom novom videu!

ADRESA

Vlade Gotovca 7

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI