RADIONICA MANIFESTIRANJE ŽELJA | Melita Manojlović

PRIVUCITE U ŽIVOT ONO NAJBOLJE!

Na ovoj radionici imat ćete priliku doznati kako se riješiti negativnih programa, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama!

Prijaviti se možete putem kontakt forme koja se nalazi niže na ovoj stranici ili putem maila na info@melitamcoaching.com!

Radionica se sastoji od  video lekcija koje ćete dobiti na email nakon Vaše prijave i uplate kotizacije.

 

Radionica se sastoji od puno teoretskog znanja koje dobivate kroz lekcije, te najučinkovitijih metoda koje ćete obožavati.

Metode su brze, efikasne i vrlo primjenjive, te sadrže sve najvažnije korake manifestiranja, kao što su kontrasti i usklađivanje.

NAPOKON zakon privlačenja možete učiti po JASNO DEFINIRANIM KORACIMA, te puno puta iznova pregledati lekcije koje su posložene po koracima procesa manifestiranja.

 

Cijena radionice je 290,00kn. ili 39eur za inozemne uplate.

PODACI ZA UPLATU
IBAN:  HR5123600001102883438
Svrha uplate: (vaše ime i prezime) + RADIONICA MANIFESTIRANJE.
Poziv na broj: 0505
Uz ime i prezime potrebno je navesti i adresu.

POTRAŽITE ODGOVORE I RJEŠENJE KROZ RADIONICU “MANIFESTIRANJE ŽELJA I ZAKON PRIVLAČENJA”

„Postaješ ono što misliš“ ili „privlačiš ono što jesi“ … stare su dobre izreke koje jasno objašnjavaju

jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku.

Često nam se u životu događa da „privučemo“ upravo ono što istinski želimo , no situacija zna biti i upravo suprotna, da toliko strasno želimo nešto, a da nam se baš to ne ostvaruje.

Nekako se čini najgore kada nam se iznenada dogodi nešto negativno o čemu nikad svjesno nismo razmišljali, pa se onda zapitamo – zašto nam je baš to trebalo, zašto se baš to dogodilo baš meni?

Kažu da negativne situacije koje nam se događaju u životu žele prenijeti neku poruku za nas, poruku koja će nas nešto naučiti te da svaku životnu lekciju trebamo prihvati otvorenog srca, sa zahvalnošću. Upravo je to najbolja, ili bolje reći jedina, strategija za naš napredak.

Upravo će zahvalnost održati našu visoku vibraciju, te tako promijeniti našu stvarnost.

No, kako ostati pozitivan i biti zahvalan u iznimno teškim situacijama? Kako kontrolirati svoje emocije i održati visoku vibraciju u trenutcima koji za nas imaju negativnu konotaciju?

Kako razumjeti svoj život i upravljati s njim, a ne ostati u frustraciji i negativnim emocijama?

Pozitivnu stranu negativne situacije možemo spoznati i prihvatiti tek onda kada naučimo kako iščitati poruku koju nam situacija želi prenijeti. Koju životnu lekciju nas želi naučiti?

Naučiti kako iščitati poruke, naučiti lekciju iz izazova koje nam život servira čini razliku u razumijevanju i primjeni zakona privlačenja, ali i u razumijevanju sebe, svog postojanja, manifestiranju svega što želite biti ili imati u svom životu.

Da, treba vizualizirati. Da, treba afirmirati. Da, treba zapisati. Da, treba vjerovati. Međutim…

Kako se riješiti negativnih programa unutar nas samih, kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su nam stvarne želje, kako iščitati poruke koje Svemir ima za nas, kako početi živjeti svoju svrhu, kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama?

Na radionici ćete imati priliku napokon teoretski razumjeti od početka do kraja manifestiranje želja i zakon privlačenja.

Praktično naučite metode koje će vam pokazati put prema razumijevanju svih životnih izazova i naučite jednom zauvijek moćan alat za upravljanje svojim životom.

Imat ćete priliku napokon teoretski razumjeti od početka do kraja te praktično naučiti metode koje će vam pokazati put ka razumijevanju svih životnih izazova i naučit jednom zauvijek moćan alat za upravljanje svojim životom.

Dobrodošli na radionicu MANIFESTIRANJE ŽELJA, koja će se održa

Područja kojima ćemo se baviti na radionici:

  • razumijevanje principa funkcioniranja zakona privlačenja:

  • razumijevanje samih sebe;

  • upoznavanje s principima funkcioniranja 3 uma u kontekstu manifestiranja želja;

  • spoznaja istinskih želja – definiranje 6 istinskih želja;

  • upoznavanje s pojmom i važnosti vibracije;

  • odgovaranje na pitanja o tome zašto nam se događaju određene situacije koje ne želimo;

  • učenje prepoznavanja vlastitih emotivnih stanja i upravljanja njima;

  • učenje metoda za usklađivanje sa željama – učinkovit princip podizanja vibracije i upravljanja emocijama;

  • učenje metoda za prepoznavanje životne lekcije koja se krije iza životnih izazova;

  • davanje odgovora na nedoumice i pitanja.

Želite pogledati videa na temu zakona privlačenja? Pretplatite se na moj YouTube kanal!

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

ADRESA

Zagrebačka avenija 104d

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI