BESPLATAN ONLINE PROGRAM “VRIJEME JE ZA NAPREDAK” | Melita Manojlović

BESPLATAN ONLINE PROGRAM

“VRIJEME JE ZA NAPREDAK”

 

PRIPREMITE SE ZA NOVI POČETAK, POSTAVITE DOBRE TEMELJE, POKRENITE SE PREMA NOVIM DOBRIM STVARIMA U VAŠEM ŽIVOTU.

Ako ste vi osoba kojoj je dosta tapkanja u mjestu, nesigurnosti u sebe, krivih odluka i pokušaja, onda je ovo program za vas.

 

Ako ste pri tome donijeli i odluku da ćete bezuvjetno krenuti naprijed, tada se doista trebate pridružiti grupi u kojoj ćete primiti tu motivaciju, osnažiti sebe, popraviti svoje stanje, postaviti nove ciljeve i početi se kretati prema novim ishodima.

 

 

Polako dolazi vrijeme ponovnih početaka!

 

 

Vrijeme je za planiranje novog života i novih rezultata.

 

Najprije je važno osnažiti svoju nutrinu koja je po malo umorna, izgubljena, možda i uplašena, nestabilna.A onda upogoniti sebe i sve oko sebe prema novim rezultatima.

 

 

Ne znam da li znate i da li vam sada zvuči ili izgleda realno da vi doista imate sve sposobnosti da se otrgnete i odete stepenicu više, čak i od onoga gdje ste bili prije.

 

Da! Upravo je NLP model koji nam omogućuje da u svakoj situaciji dođemo do sebe, poboljšamo svoja stanja kao bazu za sve, a onda nam da formulu za postizanje uspjeha u vanjskim uvjetima.

 

 

UPRAVO JE PROGRAM “VRIJEME JE ZA NAPREDAK” ONAJ KOJI ĆE TO POKRENUTI.

 

Bilo da su vaše teme privatne ili poslovne, bilo da znate ili ne znate što je razlog vaših loših stanja, emocija i rezultata, bilo da znate ili ne znate što želite, ovo je program za Vas!

 

 

JEDINI PREDUVJET ZA PRISTUP PROGRAMU JE DA ŽELITE PROMJENU, ŽELITE BOLJITAK I NE MOŽETE VIŠE BITI U OVOME GDJE STE SADA!

U ovom programu, kombinirat ću za Vas najučinkovitije metode NLP-a, sa još mnogim drugim metodama, kako bismo postigli vašu značajnu promjenu.

Pridružite se BESPLATNOM ONLINE PROGRAMU “VRIJEME JE ZA NAPREDAK” koji će se održati ONLINE.

 

Svakodnevna predavanja i rad na sebi doprinjet će vašem boljem stanju iznutra i boljim rezulatima iz vana.

Jednom tjedno, ONLINE, putem ZOOM platforme

PROGRAM “VRIJEME JE ZA NAPREDAK” ZA POČETAK NOVIH DOBRIH PRIČA I REZULTATA!

U današnjem životnom i poslovnom okruženju gdje vladaju konstantne promjene, ali i ubrzani rast,  te stalni izazovi, potrebno je da svaki čovjek, jednostavno  prati trend ljudske izvrsnosti kako bi iz sebe izvukao najbolje u svakoj situaciji.

 

Puno toga su nas naučile ekstremne promjene koje smo doživjeli u 2020.

Najvažnije da ne smijemo biti kruti u načinu življenja, pojma sigurnosti i ograničenih vidika i sposobnosti, da trebamo konstantno rasti i unaprijeđivati sebe, jer sve polazi od nas.

Zato predlažemo POKRETANJE UNUTARNJEG SUSTAVA  BAŠ SADA KADA JE PRAVO VRIJEME ZA TO!

 

 

PROGRAM se sastoji od seta moćnih alata koji će omogućiti značajan iskorak naprijed.

Bez obzira da li ste ikada radili na sebi ili ne, ovo je program koji će vam biti od značajne koristi za vaš rast.

 

Nakon ovog programa, imate mogućnost nastaviti svoj rad na sebi sa povlasticama koje će vam NLP Institut omogućiti.

Naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i riješite svoje prepreke u osobnom ili poslovnom rastu i razvoju.

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je program za Vas!

Dobrodošli na PROGRAM “VRIJEME JE ZA NAPREDAK” ONLINE

 

OTVORENE SU PRIJAVE ZA NOVI   CIKLUS EDUKACIJE NLP PRAKTIČARSKI  KOD MELITE MANOJLOVIĆ!

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je studija izvrsnosti nastala proučavanjem izvrsnosti uspješnih ljudi, a razvila se u metodologiju koja modelira izvrsnost ekstremno uspješnih poslovnih ljudi. Ona objašnjava različite načine razmišljanja te strukture koje drže to razmišljanje, objašnjava kako različiti ljudi razmišljaju, što osjećaju, kako se izražavaju i ponašaju kako bi postigli vrhunske rezultate.

NLP podučava kako bolje razumjeti sebe, svoj um i unutarnji sustav koji pokreće ponašanje te omogućuje razvoj deficitarnih resursa kod svakog čovjeka. On omogućuje razumijevanje ponašanja i funkcioniranja drugih ljudi, uključujući vaše zaposlene, kolege, suradnike i klijente. NLP pomaže individuama, timovima i organizacijama kod promjene navika i ponašanja koja sputavaju izgradnju novih obrazaca ponašanja koja podržavaju privatni i poslovni uspjeh.

Što kažu polaznici mojih edukacija o meni, načinu rada i rezultatima? Kako izgledaju moje edukacije?

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

Želite vidjeti kako izgledaju moje NLP radionice?

POGLEDAJTE VIDEO!

Ako se pretplatite na moj YouTube kanal, prvi ćete primiti obavijesti o svakom novom videu!

ADRESA

Vlade Gotovca 7

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI