Dobro došli u klub!

Ako ste i vi odlučili uvesti promjenu – poslovnu ili privatnu – u svoj život, ja vas u tome želim podržati na sve načine.

Stoga sam za vas pripremila poticajan i sveobuhvatan program rasta i razvoja koji sadržava sve najučinkovitije coaching pristupe i radionice koje će omogućiti vaš temeljit i siguran rast u roku od šest mjeseci kroz individualni i grupni pristup.

Odlučite li se za ovaj program, možete se opustiti jer time započinje all inclusive briga o vama, vašim ciljevima i stanjima.

   Ovaj program možete koristiti uživo u Zagrebu ili online.

 

Ovim se programom sa zadovoljstvom koristi već veliki broj mojih klijenata, te smo prerasli u mali kompaktni klub koji svakim danom sve više napreduje.

Programom se obavezujete na kontinuirani rad na sebi u trajanju od 3 ili 6 mjeseci, plaća se  mjesečno,   a cijena  je  1100 kn mjesečno,  što obuhvaća 2 individualne sesije i jednu radionicu.

Prijave su otvorene do 01. 06. 2020. godine.

Uplatiti na IBAN: HR4623600001102768098
Svrha uplate: (vaše ime i prezime) + NAPREDAK.

Poziv na broj: datum početka programa
Uz ime i prezime potrebno je navesti i adresu.

 Svoje upite i prijave šaljite na adresu e-pošte: info@melitamcoaching.com

PROGRAM UKLJUČUJE:

* dvije individualne sesije coachinga mjesečno (uživo ili online)
* sudjelovanje na jednoj radionici mjesečno – svaki mjesec druga radionica (uživo ili online)
* sudjelovanje na otvorenim predavanjima u klubu zajedno s drugim članovima koji se koriste ovim programom

Šestomjesečni paket koji je pred vama omogućit će najučinkovitiji i precizno određen rast usklađen s vašim željama i potrebama u razdoblju od šest mjeseci.

U okviru ovog programa moći ćete se baviti:

 • osobnim rastom

u individualnim sesijama, što će omogućiti višu razinu svijesti, emocionalnu stabilnost i značajan porast životne energije

 • učinkovitom komunikacijom

na grupnoj radionici UVJERENJA

 • postavljanjem i realiziranjem ciljeva

u grupnoj radionici  OSTVARI SVOJ CILJ

 • upravljanjem konfliktima
 • poboljšanjem obiteljskih i partnerskih odnosa

na radionicama ODNOSI  te tako značajno podići kvalitetu socijalnog, ali i poslovnog života

Ako ste i vi odlučili uvesti promjenu – poslovnu ili privatnu – u svoj život, ja vas u tome želim podržati na sve načine.

Dragi moji, dobrodošli!

Pozivam vas da se pridružite internom programu rasta i razvoja koji je namijenjen svima vama koji se intenzivno želite baviti svojim životom i u kratkom roku postići ekspanzivan rast na privatnom ili poslovnom planu.

Ova druženja s ostalim članovima koji primjenjuju isti program svima su vrlo korisna jer omogućuju i razmjenu iskustava – opušteno druženje unutar kluba, „Čajanka” svima dobro dođe. Ovim šestomjesečnim programom omogućit ćete si intenzivan vlastiti rast i razvoj na mnogim životnim poljima, visoku razinu osviještenosti i educiranosti o životno važnim temama kao i istodobnu mogućnost stabilnijeg funkcioniranja s okolinom, što će biti korisno u trenutačnim različitim životnim sferama, ali će ostati i kao trajna životna vrijednost.

RADIONICE:

 • Grupna radionici UČINKOVITA KOMUNIKACIJA na kojoj ćete naučiti osnove komuniciranja,kao i najučinkovitije modele za uspješnu komunikaciju, osvijestiti greške u komunikaciji te naučiti metode za uspješno komuniciranje primjenjive u svim životnim područjima (posao, obitelj, okolina, prijateljstvo, partnerstvo).
 • Sudjelovanje na radionici OSTVARI SVOJ CILJ na kojoj ćete osvijestiti svoje uspješne i neuspješne strategije za ostvarenje ciljeva, upoznati se s najučinkovitijim modelima za ostvarenje ciljeva te ih primijeniti na svoje tekuće ciljeve u svim životnim područjima
 • Sudjelovanje na radionici UPRAVLJANJE KONFLIKTIMA na kojoj ćete osvijestiti programe po kojima ljudi funkcioniraju kada su konflikti u pitanju kao i koji je vaš program. Naučit ćete načine i metode upravljanja već postojećim konfliktima,kao i situacijama koje imaju tendenciju nastaviti konflikt.
 • Sudjelovanje na radionici MANIFESTIRANJE ŽELJA I ZAKON PRIVLAČENJA U PRAKSI na kojoj ćete naučiti najučinkovitije i najmoćnije metode samostalnog upravljanja vlastitim osobnim rastom kroz život u budućnosti .
 • Sudjelovanje na radionici OBITELJSKE ILI BUSINESS KONSTELACIJE na kojoj ćete imati priliku dobiti uvid u stanje i uloge članova obitelji ili tima u kojemu radite,te na kojoj ćete moći napraviti energetski pomak na nesvjesnoj razini povezan s poboljšanjem odnosa unutar zajednica koje su vam važne, kao i unutar PARTNERSKOG ODNOSA
 • Sudjelovanje na drugim različitim predavanjima na kojima će se obrađivati trenutačno aktualne teme,koje će biti potrebno spoznati u svrhu nadopune rasta i razvoja faze u kojoj se nalazite.

Što kažu polaznici mojih edukacija o meni, načinu rada i rezultatima? 

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

ADRESA

Vlade Gotovca 7

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI