SEMINAR: ZAKON PRIVLAČENJA 15. 9. | Melita Manojlović

PRIVUCITE U ŽIVOT ONO NAJBOLJE ZA SEBE NA

SEMINARU ZAKON PRIVLAČENJA!

Zakon privlačnosti ili privlačenja je univerzalni zakon koji igra značajnu ulogu u ljudskom životu. On djeluje u svakom djeliću sekunde života i zato, osim što ga ne možemo ignorirati, korisno je razumjeti ga.

Danas većina ljudi zna da može privući sve što želi, no još uvijek samo manjina tome svjedoči u svom životu.

Seminar ZP, Melita Manojlović

ZAGREB (hotel Westin), nedjelja, 15. 9. 2019. od 10:00 do 16:00 h (pauza od 12:30 do 14:00)

CIJENA ULAZNICE: 250 kn

Od 9. 9. do 14. 9. svi pretplatnici na moj newsletter pri kupnji ulaznice za seminar “Zakon privlačenja” ostvaruju 50 % popusta! Ako već niste, na newsletter se možete pretplatiti ovdje ili prilikom popunjavanja forme za prijavu na seminar!

PODACI ZA UPLATU:

IBAN: HR4623600001102768098

Primatelj: Mozaik trening, obrt za savjetovanje i poduku
Svrha uplate: (vaše ime i prezime) + SEMINAR ZP.
Poziv na broj: datum održavanja seminara
Uz ime i prezime potrebno je navesti i adresu.

POTRAŽITE ODGOVORE I RJEŠENJE NA SEMINARU ZAKON PRIVLAČENJA!

„Postaješ ono što misliš“ ili „privlačiš ono što jesi …  stare su dobre izreke koje jasno objašnjavaju

jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku.

Kada priželjkujemo biti ili imati nešto što već nismo u trenutku, možemo biti sigurni da imamo vodstvo koje za nas kreira put kojim trebamo proći do svoje kreacije. No kako ispred sebe često vidimo samo prvu kockicu mozaika, dok širu sliku vidi naša viša inteligencija – naš Svemir, važno je razumjeti upravo Svemir i simbole koje šalje dok nas vodi prema rješenju koje smo odaslali u svemir.

Točno koliko razumijete svoj Svemir, koji s vama komunicira non-stop, toliko ćete brzo uspjeti manifestirati, a manje privlačiti kontraste.

Kada se dogode kontrasti, kako ostati na visokoj vibraciji? 

Kako spoznati zašto nam se kontrasti događaju? Jer kontrasti imaju svoju značajnu ulogu/svrhu u kreiranju.

Velika istina krije se u svim velikim izrekama od životne važnosti, no ne znamo li pravu suštinu te priče, te alat pomoću kojeg ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti ka cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne i dovesti nas u blokadu protiv samih sebe.

Smisao životnih principa i univerzalnih zakona postoji samo onda kada ih istinski razumijemo, ali i znamo prepoznati i upotrijebiti u svom životu. Zato ih je potrebno naučiti.

Na seminaru ćete imati priliku napokon teoretski razumjeti od početka do kraja, te praktično naučiti metode koje će vam pokazati put ka razumijevanju svih životnih izazova i naučit jednom zauvijek moćan alat za upravljanje svojim životom.

Dobrodošli na SEMINAR ZAKON PRIVLAČENJA, koji će se održati u nedjelju, 15. 9. 2019. od 10:00 do 16:00 h u Zagrebu.

 

Svuda oko nas u Svemiru je pokretačka energija koju jednostavno možemo koristiti za podizanje vibracije, a ovaj je seminar najbolja prilika da naučite:

  • po kojim principima funkcionira zakon privlačenja;
  • kako razumjeti vlastiti Svemir;
  • što je vibracija i kako mislima kreiramo stvarnost;
  • koja to 3 uma upravljaju nama i kako mi možemo upravljati njima;
  • kako odašiljemo želje;
  • kako razlikovati naše stvarne želje od onih koje to nisu;
  • što je kontrast i kako se nositi s njim;
  • kako pronaći najjednostavniji put do rješenja;
  • kako vizualizirati;
  • metode za najjednostavnije usklađivanje sa željama.

Na seminaru saznajte kako se riješiti negativnih programa unutar nas samih,

kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su nam stvarne želje,

kako iščitati poruke koje Svemir ima za nas, kako početi živjeti svoju svrhu,

kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom

i udahnuti pokretačku energiju svojim željama.

ISKUSTVA MOJIH POLAZNIKA

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

Želite saznati više o zakonu privlačenja?

Pogledajte moja videa!

PRETPLATITE SE NA MOJ YOUTUBE KANAL

POGLEDAJ VIDEA!

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI
ADRESA

Zagrebačka avenija 104 d

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE