TEČAJ AUTOGENOG TRENINGA

Pod stresom ste? Osjećate li napetost? Ne možete više podnijeti velike napore koji se svakodnevno povećavaju? Patite li od glavobolje?Imate li probleme sa leđima ili loše spavate?
Učinite nešto trajno za sebe!

 

POSVETITE SE SEBI na tečaju opuštanja!

 

Naučite prakticirati metodu opuštanja AUTOGENI TRENING i omogućite  sebi trajni način za upravljanje stresom i naporima.

 

Autogeni trening je tehnika relaksacije opuštanja, kojom se oslobađamo od napetosti i postižemo stanje psihičke i tjelesne opuštenosti.

 

Pomaže nam da se bolje nosimo sa stresom, ublažava njegove posljedice te povoljno utječe na čitav niz psihosomatskih oboljenja.

 

Autogeni trening se sastoji od vježbi opuštanja u kojima pomoću autosugestije- svojim mislima i snagom predodžbi- postupno postižemo stanje jake tjelesne i psihičke opuštenosti.

 

Stanja koja se postižu su osjećaj distanciranosti od okoline i pojačana svjesnost o sebi.

Autogeni trening koristi sugestibilnost kao vrlo moćan alat za osobni napredak, kako bi svatko od nje imao najviše koristi.

 

Učeći Autogeni trening učimo kako sugestiju možemo uputiti sami sebi, tako da u svakom trenutku u životu možemo sami sebi pomoći.

 

Autosugestijom dolazimo do spoznaje da je snaga misli koju upućujemo sami sebi iznimno djelotvorna, te kako naše misli utječu na naše mentalno i fizičko stanje, kao i da promjenom misli, možemo promijeniti svoje mentalno i fizičko stanje.

 

Autogeni trening moćan je alat za samostalno učinkovito upravljanje stresom, samostalno uspostavljanje ravnoteže tijela i uma.

 

KAKO FUNKCIONIRA ?

Sastoji se od 7 temeljnih vježbi autosugestije, pomoću kojih postižemo stanje potpune tjelesne i psihičke opuštenosti. Vježbe se postupno šire tako da do kraja tečaja obuhvaćaju cijelo tijelo.

Provodi se program koji se sastoji od 8 vježbi – radionica, tijekom kojih vas učitelj autogenog treninga vodi kroz proces opuštanja, te postupno uči proces provođenja vježbi opuštanja. Svaka radionica obuhvaća jedan dio tijela. Na taj način se tijelo postepeno uči kako se dubinski opustiti.

Autogeni trening se uči kroz 7 dana – 7 različitih vježbi koje se 8. dana ponavljaju kada se dodaje i ciljana autosugestija. Svaka osoba dodaje svoju osobnu sugestiju a ona se u zavisnosti od cilja i aktualne teme, kroz život može mijenjati.

Nakon završenog cijelog programa treninga, tijelo je spremno trenutno se opustiti, na samu pomisao. Kada to postignete, spremni ste se nositi sa svakodnevnim stresom.

Nakon što naučite kako se provodi ova metoda opuštanja, trajno ćete imati moćan alat a možete ga koristiti za različite životne teme i u svakom trenutku.

 

KOME JE NAMIJENJEN?

 

Namijenjen je psihički zdravim osobama koje su izložene stresnim situacijama svakodnevice, a žele podići kvalitetu života, te raditi na prevenciji očuvanja zdravlja ili otklanjanju smetnji prouzrokovanih stresom.

 

PO ČEMU JE AUTOGENI TRENINIG POSEBAN?

 

Metoda je opuštanja koja je priznata od strane službene medicine.

Znanstvena istraživanja pokazala su da je korisna u liječenju i prevenciji mnogih bolesti.

Budući da živimo život pun stresa (svakodnevne brige, napetost na poslu, nervoza okoline, buka, fizička i mentalnapreopterećenost…) kojeg je gotovo nemoguće izbjeći, prednost ovog treninga jeste što omogućava laku i jednostavnu primjenu na svakom mjestu, u bilo kojem trenutku, te omogućava trenutnu razgradnju stresa, u trenutku dešavanja,a s tim i spriječava nakupljanje stresa.

Autogeni trening također pruža mogućnost unaprijed se pripremiti za stresni događaj, te mogućnost ulaska u dobro stanje prije stresnog događaja.

 

KAKO: Radioce u trajanju od 1,5h. – 2h održavat će se 1 puta dnevno

 

GDJE: ONLINE – Nakon prijave na radionicu, dobit ćete link putem kojeg ćete se jednostavno, klikom na link uključiti na ONLINE tečaj u dogovoreno vrijeme.

 

KADA: 28.03.2020.

 

ODRŽAVANJE: Jednom dnevno od 17h-19h.

 

SPECIJALNA CIJENA: 500kn. za cjelokupni tečaj(8 dana- 8 radionica)

PRIJAVE : info@melitamcoaching.com

Na radionici ćeš saznati uzroke svojih blokada i osloboditi svoje potencijale, te naučiti kako iskreirati željeni rezultat.

subota, 28. 3. 2020. u 17 sati

Prijaviti se možete putem obrasca ili mailom na info@melitamcoaching.com.

BROJ MJESTA NA RADIONICI JE OGRANIČEN.

Što kažu polaznici mojih edukacija o meni, načinu rada i rezultatima? 

Melita je vrlo vjerodostojna, vrlo uvjerljiva, vrlo srdačna. Drži nas u divnoj energiji.

Mirjana Biščević

Na edukaciji mi se najviše sviđa lakoća predavanja i lakoća razumijevanja svega što se priča. NLP je alat koji u svačijim rukama daje fantastične rezultate!

Adela Franceković

Dugo sam željela sebi ovakvu edukaciju. Melita mi je kao prvo (ono što je meni jako bitno) vjerodostojna, energična, drži nas na okupu i savršeno prenosi znanje.

Anamarija Đerek

Oduševljen sam s NLP-em! Doslovce mi je ovih prvih nekoliko sastanaka otvorilo nove vidike, što će tek biti kasnije?!

Zvonko Knezić

Nitko nas ne uči kako se nositi sa životom, ljudima i situacijama. NLP daje rješenje svakome od nas s bilo kakvim problemom, privatni ili poslovnim. I upravo je to meni omogućio jer sad sve drugačije gledam, s puno manje stresa, razumijem što se događa i što ljudi žele postići. Posložila sam točno ono što sam htjela i maknula sve ono što me opterećivalo bez puno muke. Preuzmite stvar u svoje ruke i ispunite svoj život sa srećom i veseljem jer sam i ja. Budite vlastiti kreatori svoje budućnosti. Želim vam svim puno uspjeha!

Mihaela Biljan

Draga moja Melita, hvala ti od srca što si mi pokazala da postoji neka druga, bolja i ljepša ja. I da je svijet oko mene predivno mjesto, krcato dobrim ljudima i ljubavlju. Samo trebam otvoriti prozor svoga srca i svoje nutrine i pustiti sve to u svoj život. Tako je jednostavno... To i još puno više je za mene NLP.

Ksenija Stanić

Odlična ekipa, edukatorica i atmosfera. Na NLP sam krenula s ciljem unapređenja komunikacijskih vještina u poslovne i privatne svrhe. Međutim, NLP je puno više o toga. NLP = život!

Ivana Posavec

Rekla bih da sam na NLP došla slučajno, ali ništa nije slučajno. Došla sam bez očekivanja, to je sigurno. Nisam znala ni zašto to želim, ali mi je bilo jasno da sam tamo gdje trebam biti. Vrijeme je prolazilo, a meni se otvarao jedan novi svijet. Kada bolje razmislim, to nije novi svijet, nikako. Sve je ostalo isto, ja sam se promijenila. To je sada svijet na koji gledam drugačije, ponašam se drugačije i reagiram drugačije. Moje promjene i pogledi “iz drugog kuta” pokrenuli su brda, duboko ukorijenjena stabla, pokrenuli su odnose za koje sam bila uvjerena da je to tako i drugačije ne može biti. Otvorila su mi se nova vrata, u moj život ušli su novi, kvalitetni ljudi, podrška, razumijevanje. Idem dalje! Idem na Master! Idem za trenera! To je moja misija. Hvala ti, Melita!

Irina Kacian Ivetić

Puno svega korisnoga za bolje i lakše dane. Velika pomoć, potvrda, motivacija prema usmjeravanju trošenja i obnove pozitivne energije.

Danijela Budak Raspudić

Pozitivne učinke već sada vidim u svim sferama svog života, osobito u unaprijeđenim komunikacijskim vještinama i odnosima s obitelji i drugim ljudima, unutarnjem miru koji proizlazi iz razumijevanja i potpunog prihvaćanja najprije same sebe a onda i svih ostalih. U jednoj rečenici: NLP te uči biti (boljim) čovjekom.

Goga Zrinski

Osoba sam koja jako puno priča i puno toga bih rekao, međutim, trenutci koje provodim na NLP-u sa super ekipom i odličnom trenericom Melitom ostavljaju me bez teksta. Uživam u svakom trenutku provedenom u prostoru i upijam bez teksta. Poslije svakog odlaska jedva čekam povratak!! Bravo, Melita, samo naprijed.

Dragan Petrović

Znala sam da NLP donosi velike promjene na bolje u svakom pogledu života i stoga sam se odlučila upravo na tu edukaciju. Željela sam naučiti kako imati dobre odnose, kako bolje komunicirati, razumjeti sebe i druge.. i još puno toga. No, na treningu kod Melite sam dobila (već za sada) puno više od očekivanog, kao i veliku preobrazbu i znanje koje nam nesebično daje. Zahvalna sam jer sam jedna od njenih učenika i naravno jer sam dijelom predivne ekipe u kojoj rastemo svi naočigled iz tjedna u tjedan. Vidimo se i na Masteru jer nije moguće stati nakon tolikog pomaka unaprijed.

Jasmina Storjak

Odlično iskustvo! Sad kad sam upoznat sa znanjem i tehnikama, siguran sam da bi takvu edukaciju trebao proći svaki čovjek. Svi se možemo pronaći u nekoj temi i unaprijediti život.

Drago Posavec

Melita je topla osoba. Toliko je jednostavna, otvorena i pristupačna. Znanje joj je široko, tako da sam, osim znanja i alata u NLP-u, stekla uvide i znanja iz drugih područja. Kod nje se sve prožima jedno u drugo, jedno ne isključuje drugo, baš kao u životu. Kod nje nema kutija, izvlači iz svake ladice i slaže cijeli regal. Energija je pozitivno zarazna, povezuje ljude i situacije. Drago mi je biti dio te njezine životne edukacije i grupe NLP škole. Iz nje i od nje možeš dobiti samo ono dobro i vjerodostojno za tvoj život, posao, obitelj, odnose privatne i poslovne, razviti vještine u komunikaciji i slušanju sugovornika. Hvala Melita.

Sonja Kezerić

U ugodnoj, toploj atmsferi dobila sam odgovore na svoja pitanja. Hvala Vam na toplini, stručnosti i svim znanjima kojih je bilo puno iako je radionica bila samo jedan dan. Za mene je današne iskustvo bilo pravo bogatstvo uz podizanje mojih vibracija. Još jednom hvala od srca!

Vedrana

Na radionici sam dobila više od očekivanog. Pronašla sam metode rada koje mi odgovaraju, a nisam ih uspjela pronaći tijekom godina studiranja psihologije. Kod Melite mi se najviše svidjela autentičnost, jednostavnost i lakoća kojom zrači.

Marija

Radionica korisna za lakši “hod kroz život”, u ugodnoj, opuštenoj i prijateljskoj atmosferi.

Ana

Melita ima duboko razumijevanje duhovnih i psiholoških procesa, radi na njima na potpuno nov i efikasan način. Potpuno je osvježenje raditi s njom!

Ana

Melita je jedna stručna, jasna, ugodna i opuštena osoba što je meni osobno bitno prilikom odabira edukacije. Radionica “Ciljevi” mi je pomogla osvijestiti blokade i priznati ih sebi na glas. Jer su me one kočile da zapravo započnem ostvarivati svoje ciljeve. Daje konkretne primjere i vježbe kroz rad na ljudima pa ne ostaje sve samo u teoriji koju svi čitamo.

Sandra

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

DA BI POSTALI ONO ŠTO ŽELIMO, NAJPRIJE TREBAMO PRIHVATITI OVO ŠTO JESMO

Osuda i kritika sebe samih te usporedba s drugima najveći je ljudski neprijatelj. U tom procesu težnji i natjecanja mi želimo biti ono što nismo. To je najbolji način za biti u vlastitom otporu ili, bolje reći, biti samome sebi najgori neprijatelj. Možemo postati ono što želimo, ali samo onda kad prihvatimo tko u stvari jesmo. Bez osuđivanja, bez kritike i usporedbe. Tek kad prihvatimo sebe, sada i ovdje, točno takve kakvi jesmo, imamo predispoziciju za promjenu i napredak.

ŽIVOT KAKAV ŽELIMO REZULTAT JE RADA KOJI ULAŽEMO

Bolje sutra počinje odlukom u dvije riječi: Počinje danas. Sve ostalo su samo informacije i glasine. Dobro je biti informiran, znati koji su načini za postizanje promjene, čuti i kako su to drugi napravili... ali, najbolje je pristupiti. Život kakav živimo rezultat je rada koji ulažemo... Znači, ne samo maštati o mogućnostima već i poduzimati kako bi mašta postala stvarnost.

I NE BRINI ŠTO ĆE REĆI LJUDI VEĆ ŠTO TI O NJIMA GOVORIŠ

Učili su nas da je važno što drugi ljudi misle ili govore o nama, a nisu kako naše misli i riječi djeluju na to što ljudi misle o nama i na nas same. Važno je znati da ništa na ovom svijetu nije jednostrano i primijetiti što i kako mislimo i izgovaramo o drugima kada smo sigurni da ne čuju. Misliti dobro o sebi i drugima osigurat će mir i samo mir, a onda i dobro mišljenje drugih. Kako u današnjem svijetu? Uporno.

SVEMIR RADI ZA NAS AKO I MI ČINIMO ISTO

U našem svemiru puno je stvari koje su spremne za nas. Svaki put kada pomislimo na ono što želimo, svemir nas čuje. On želi odgovoriti na naše želje, no ako mi ne surađujemo, sinkronicitet se ne može dogoditi. Da bi nam se ostvarila želja koju imamo, potrebno je poduzimati. Zato, vizualizirati, afirmirati i slično... Ali, ako niste na putu do tog cilja, ako ne radite akciju koja je u skladu sa željenim, svemir vas ne može smjestiti tamo gdje vi niste. Poduzimajte!

PROBLEME IMAMO JER IH NE RJEŠAVAMO

Imam problem. Problem je... Problemi su... Riječi su to koje čovjek izgovora prečesto. Kad nešto izgovorimo, to je definitivno. To postaje ili ostaje naša stvarnost. Razlika između jesam i želim biti je u djelovanju. Ako problem jest, a želja samo postoji u obliku ideje ili još gore frustracije zbog misli da nešto želim, a nemam, onda je rješenje u poduzimanju... Čim počnete poduzimati, stanje definirano kao PROBLEM JEST prelazi u PROBLEM RJEŠAVAM, da bi došli do faze PROBLEM RIJEŠEN! Pazite na koji način mislite i definirate stanja u kojima jeste jer ona vas drže na mjestu gdje jeste.

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Željka Vujić

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Nataša Matoš Grb

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

Sandra Belčić

ADRESA

Zagrebačka avenija 104d

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla i koje prolazim, nakon svih životnih lekcija, potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima već vodim svoj život, ali su mi i uvelike pomogle i pomažu da se razvijam dalje. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI