Iskustva polaznika NLP edukacije na NLP Institutu by Melita Manojlović.

9 razloga zašto upisati NLP edukaciju na NLP Institutu!

 

Odlučili ste da želite poboljšati svoj život.

 

Napredovati na poslu, pokrenuti nešto svoje, naučiti reći „ne“ i postati osoba kakva znate da možete biti, privatno i poslovno. Odlučili ste se okušati u programu intrigantnog imena – neurolingvističkom programiranju.

 

Upisat ćete NLP praktičarski, nema sumnje, samo – kako odabrati „pravog“ trenera odnosno mjesto za NLP edukaciju? Koji su to kriteriji kojima se vodite, prevladava li intuicija, logika ili pak emocije? Osobna preporuka ili recenzije na društvenim mrežama?

 

U nastavku donosimo devet razloga zašto bi NLP Institut by Melita Manojlović mogao biti pravo mjesto za vas!

 

1. Visokostručni & certificirani treneri

 

Nema boljeg osjećaja od onoga kada se prepustite u sigurne ruke stručnjaka koji poznaje svoj posao u milimetar. Stručnjaka u kojeg se možete pouzdati i od kojeg možete puno naučiti.

 

Melita Manojlović, prema kojoj NLP Institut nosi ime, trenerica je NLP trenera. Završila je najvišu razinu NLP edukacije Coach Master Trener te ima preko deset godina iskustva u radu s NLP-om.

 

Svi treneri NLP Instituta certificirani su i osposobljeni za rad s polaznicima, a Institut je član jedne od najvećih NLP asocijacija – NLP & Coaching Instituta u Berlinu. Svaki polaznik, po završetku naših edukacija dobiva svoju oznaku te može registrirati svoje članstvo.

 

2. Ostvarit ćete rezultat

 

Kroz NLP Institut prošlo je oko 3000 zadovoljnih polaznika grupnih i individualnih radionica. 99 % njih ostvarilo je svoje ciljeve i postiglo željene rezultate. Promaknuće na poslu, veća zarada, bolji partnerski odnosi, učinkovitija komunikacija – zadovoljnija verzija sebe.

 

Naši polaznici ostvaruju zacrtano jer imaju trenere koji ih u tom procesu prate na svakom koraku. Prilagođavaju se potrebama svakog polaznika, pružaju im podršku, ali ih i čvrstom rukom vode prema naprijed. Naravno, onim tempom koji odgovara pojedinom polazniku.

 

U NLP Institutu usmjereni smo na postizanje rezultata jer želimo da svaki polaznik postane ona verzija sebe koju želi!

3. Vaše se potrebe nikad neće izgubiti u grupi

 

Bez obzira na to što se NLP Practitioner provodi u grupi, vaše su nam individualne potrebe uvijek na prvom mjestu.

 

Cilj je da, vašim tempom, svladate metode i alate koji će vam koristiti u svakom segmentu vašeg života. Susrećemo se s vama na mjestu gdje jeste, tražimo „gdje je zapelo“ te radimo na tome. Pomažemo vam da otkrijete i otklonite svoje najveće blokade, uzroke treme ili neučinkovite komunikacije. Učimo vas kako se zauzeti za sebe, promijeniti usađena uvjerenja koja vas koče u osobnom i poslovnom napretku.

 

Ne primjenjujemo isti pristup za sve jer znamo da je svaka osoba jedinstveni sklop mogućnosti i potreba. U NLP Institutu možete biti sigurni da će na svim NLP edukacijama vaša individualnost biti prepoznata.

 

 

 

4. Učit ćete na primjerima iz prakse & kroz vježbu

 

Najbolje se uči kroz praksu, a kada je u pitanju NLP, nema ništa važnijeg.

 

Učit ćete kako razumjeti drugu osobu, koje se poruke kriju iza nečijeg ponašanja, kako preuzeti kontrolu u razgovoru, kako prepoznati i upravljati vlastitim (i tuđim) emocijama.  Sve to i još mnogo više upravo kroz vježbe.

 

Cilj edukacije je da naučite što više metoda koje se prolaze na radionicama. Njihovo se izvođenje, kao i učinkovitost najbolje uči kroz praksu. I to praksu kroz teme i situacije koje su vam bliske.

 

Želimo da nakon NLP Practitionera izađete izgrađeniji i spremniji za život, u svakom njegovom pogledu.

5. Gradivo se prezentira na razumljiv & zanimljiv način

 

Kaže se da, ako ne znaš nešto objasniti jednostavno, to znači da to zapravo ni sam ne razumiješ. NLP je zanimljivo, ali i izazovno područje koje se sastoji od elemenata različitih terapeutskih i komunikacijskih metoda. U prijevodu, taj psihološko – komunikacijski model ima svoj,  ponekad, kompleksni rječnik.

 

Sve principe, pojmove i metode objašnjavamo kroz konkretno životno iskustvo koje ćete dubinski razumjeti. Nijedan sat edukacije nije isti tako da možete zaboraviti na dosadu. Zapravo, pripremite se na vrlo uzbudljivu i korisnu vožnju upoznavanja načina na koji vi, ali i drugi funkcioniraju 🙂

 

6. Uz naše pristupačne trenere osjećat ćete se sigurno & usmjereno

 

Svi smo imali barem jednog profesora tijekom našeg obrazovanja koji je vidno uživao u osjećaju moći koji mu ta pozicija daje. Ne mora značiti da je iskorištavao tu poziciju, ali se na kilometar moglo vidjeti da se osjeća superiornim. Iz naše percepcije, to ga je učinilo dalekim, nedostižnim, nedostupnim.

 

Neupitno je da NLP trener, kao i voditelj bilo kojeg tima ili edukacije, mora zadržati autoritet. No vrlo je važno da polaznici znaju da u svakom trenutku putovanja mogu stati. Razgovarati s trenerom u slučaju da ih nešto muči, ne odgovara ili im nije jasno.

 

Naši treneri u potpunosti su usmjereni na vas kao polaznike te na razvijanje osjećaja međusobnog povjerenja. Povjerenje u znanje i iskustvo trenera, ali i njegova pristupačnost ključni su segmenti uspješno odrađenog treninga. U NLP Institutu to vam jamčimo!

 

NLP Practitioner u NLP Institutu by Melita Manojlović.

7. Povoljna cijena edukacija

 

Na NLP Institutu želimo da bogato i korisno znanje iz neurolingvističkog programiranja bude dostupno svima koji žele svoj život promijeniti nabolje. Odlikuju nas iznimno povoljne cijene te mogućnost plaćanja na rate.

 

Želja nam je omogućiti vam kvalitetnu edukaciju uz minimalan trošak u ovim izazovnim vremenima. Jer, svi znamo da je najisplativije ulaganje upravo ulaganje u sebe!

 

8. Od NLP edukacije ćete dobiti točno ono što vama treba

 

Kao i kod svih edukacijskih programa i za NLP Practitioner postoji raspisan program provođenja. Specifičnost naših trenera jest što osluškuju što je ono što vama u tom trenutku treba. S kakvim resursima raspolažete, koje blokirajuće obrasce razmišljanja i ponašanja treba mijenjati kako biste mogli ostvariti svoje želje i ciljeve.

 

U NLP Institutu ne grebemo samo po površini, idemo u dubinu, tražimo prave uzroke stanja u kojima ste se našli. Naši treneri susreću vas tamo gdje jeste u trenutku dolaska na edukaciju. Od tamo vas vode prema mjestu na kojem želite biti, tempom koji vama odgovara.

 

Iskustva NLP polaznika NLP Instituta Melite Manojlović.

 

9. Učit ćete NLP na NLP Institutu u Zagrebu

 

NLP Institut by Melita Manojlović postoji više od deset godina. Cijelo desetljeće predano radimo na tome da našu uslugu i edukacije učinimo što kvalitetnijima i korisnijima krajnjem korisniku.

 

Bogato iskustvo u radu s polaznicima u kombinaciji s visokom stručnošću i predanošću naših trenera garantira uspjeh u prenošenju znanja i postizanju rezultata.

 

Odaberite provjereno, odaberite NLP Institut!

 

 

Ako smo vas zaintrigirali, pridružite nam se na besplatnom uvodnom predavanju 17. 9. na našoj Facebook stranici. Edukacija NLP Practitioner počinje 25. rujna, a prijaviti se možete već danas! Veselimo se biti dio vašeg putovanja prema napretku!

Nema komentara

Komentiraj!