Kako doći do vibracije rješenja

Pojam nadsvjesnog uma jako je bitan kad govorimo o zakonu privlačenja. On nam pomaže da nađemo najkraći put do vibracije rješenja. Možemo reći da je on naš suradnik – u suradnji sa Svemirom kreira uvjete pomoću kojih ćemo prijeći s vibracije na kojoj se trenutno nalazimo na vibraciju rješenja.

 

Kako biste bolje shvatili ono što vam u ovom postu želim objasniti, uzet ću sljedeći primjer – trenutno živim u stanu, a želja mi je preseliti u kući. Dok god se nalazim u stanu i ne uspijevam manifestirati kuću, znači da postoje određena uvjerenja koja me blokiraju u tome da dođem do vibracije rješenja, tj. ne dozvoljavaju mi da se vibracijski uskladim s kućom koju priželjkujem.

To je usklađivanje problematično velikom broju ljudi, bez obzira na to što u svakom trenutku na raspolaganju imamo odličan alat koji nam u tome može pomoći. Taj alat je naš nadsvjesni um. On ima širu sliku i kreira nam uvjete koji nam pomažu da dođemo do novih spoznaja i tako promijenimo svoja uvjerenja jer jedino promjenom uvjerenja možemo podići svoju vibraciju na vibraciju rješenja.

 

Čim smo odaslali želju, nadsvjesni um odmah počinje komunicirati s nama. Prvi način kojim nam pokušava objasniti kojim putem trebamo ići su emocije. Emocije nam prve govore krećemo li se dobrim putem ili ne. Emocijama nam nadsvjesni um želi reći jesmo li na vibraciji rješenja ili nismo.

 

Dakle, nadsvjesni um vidi najkraći put do rješenja i emocijama komunicira s nama kako bismo uvijek mogli znati jesmo li na dobrom putu, tj. jesmo li na vibraciji rješenja ili nismo. Kad skrenemo s pravoga puta, javljaju se negativne emocije.

 

Emocije kao glavni pokazatelj

 

Vratit ću se primjeru stana i kuće. Nakon što sam odaslala želju za kućom, s vremenom ću se u stanu počet osjećati loše. U životu će mi se početi događati poslovne prilike koje će me voditi prema mom rješenju. Dok god se u tim situacijama osjećam dobro – na dobrom sam putu. Kad moje odluke prestanu biti u skladu s mojom vibracijom rješenja, javit će se negativne emocije.

 

Kad prestanemo slijediti vibraciju rješenja, naš nadsvjesni um, koji ima svojevrsnu ulogu navigacije, kalkulira i stvara novi put – ponovno kreira iskustva i emocije kako bi nas vratio na vibraciju rješenja.

 

Svaki put kad donosite neke odluke, što god radite, ako ste odaslali neku želju, vi cijelo vrijeme morate paziti na svoje emocionalno stanje, osluškujući svoje unutarnje procese – u kakvim se situacijama i s kakvim ljudima osjećate usklađeno i dobro? Kad slijedite taj put, na putu ste rješenja. To je ujedno i najkraći i najbezbolniji put koji vam nadsvijest može kreirati jer je ona naš najbolji prijatelj.

No problem nastaje onda kad ne slijedimo svoje unutarnje signale, što se često događa. Čim skrenemo, put nam se oteža. Kad napravimo grešku, ostajemo u niskoj vibraciji.

Da se to ne bi događalo, važno je od početka slušati unutarnji glas – u svemu što radimo. Također, važno je ne kopirati tuđi put do manifestacije jer to je uvijek krivi način koji ne vodi nikuda. Tuđe strategije nikako nisu naše – svatko ima svoj put. Dva čovjeka za istu želju nikako ne mogu imati istu vibraciju rješenja.

 

Dakle, Svemir će za nas, onoga trenutka kada smo odaslali želju, početi privlačiti situacije i ljude koji su najbolji za nas. Mi to moramo prepoznati jer ćemo tim putem, odabirući svoju vibraciju rješenja, tj. put na kojem se dobro osjećamo, najlakše doći do svoje manifestacije.

 

O ovoj temi govorimo i na radionici Zakon privlačenja!

Nema komentara

Komentiraj!