NLP edukacija - iskustva polaznika, I. dio | Melita Manojlović

NLP iskustva polaznika, Melita Manojlović

NLP edukacija – iskustva polaznika, I. dio

U mom je centru do sada NLP edukacije prošlo preko stotinu zadovoljnih polaznika, a o njihovim iskustvima sada možete čitati i ovdje na blogu! 🙂

 

ANAMARIJA ĐEREK

Dugo sam sebi željela ovakvu edukaciju. U Melitin centar dolazim iz Splita s velikom radošću. Zadnjih sam par godina pohađala različite radionice i edukacije vezane za osobni razvoj, to je tematika koja me jako zanima. Odluka da upišem NLP je na neki način kruna svega toga. Riječ je o skupu znanja, tehnika i vještina s kojima sam presretna. NLP practitioner mi je definitivno otvorio nova gledišta i dao nova znanja. Odluka da nastavim dalje u toj edukaciji, da upišem NLP master, je to sve dodatno pojačala, zaokružila, dala kompletnu sliku. Bila je to definitivno jedna od najboljih odluka, nešto najbolje što sam za sebe napravila. Što se tiče Melite, ona je doista posebna osoba, energična, prekrasno nas vodi kroz taj proces osobnog rasta i razvoja, usvajanja novih vještina, rada na sebi, autentična je predavačica, odlična trenerica i mogu stvarno reći da je dotakla moj život i da sam sretna što sam dio te priče.

 

MIRJANA BIŠČEVIĆ

Dugi niz godina radim s klijentima i dugo sam razmišljala o tome da bi mi NLP mogao pomoći, no nekako nikako nisam uspijevala pronaći učitelja na svom putu. Tri godine sam živjela u Centralnoj Aziji i onda je došao trenutak da dođem na NLP – baš kod Melite. Melitu mi je preporučila jedna dobra prijateljica kojoj sam jako zahvalna. Prvi susret s Melitom je bio perfektan. Melita je vrlo vjerodostojna, vrlo uvjerljiva, srdačna, drži nas u divnoj energiji.

 

ZVONKO KNEZIĆ

Cijeli život sam smatrao da trebam nešto poput NLP-a, pratio sam događaje vezane za NLP i onda sam čuo za Melitu. Već je prvih nekoliko zajedničkih sastanaka otvorilo nove vidike. Došavši na edukaciju NLP practitioner, jednostavno mi se otvorio sasvim novi svijet i novi pogledi. Jednostavno sam naučio na tom prvom dijelu svojih edukacija da ja mogu biti drugačiji ja. Otvorio se novi aspekt mene samoga i na osnovu toga sam vidio da mogu napredovati i u poslu i u privatnom životu. Nakon practitionera sam se odlučio i za NLP master jer sam shvatio – ok, NLP practitioner mi je dao uvod, vidio sam stvari na kojima mogu raditi, samo mi je još malo nešto nedostajalo. I onda sam se u tom kontekstu odlučio i za Master na kojem sam dobio potvrdu svega onoga što sam naučio na Practitioneru, proširili su mi se dodatno vidici, na poslu sam napredovao, počeli su se otvarati neki novi aspekti, a prije svega vidim da sam puno smireniji, da svijet gledam drugačijim očima, ljudima pristupam sa stavom ‘ja sam ok, ti si ok’ zbog čega i oni mene drugačije gledaju.

 

DRAGO POSAVEC

Moj sveopći dojam je izvrstan. Glavni razlog zbog kojeg sam tu je želja da unaprijedim sebe, svoj život, da utječem na druge na pozitivan način i da se snalazim u svakodnevnim situacijama. Edukacija mi je važna i zato što sam roditelj pa je moja zadaća, između ostaloga, dati i korisne savjete djetetu. Već na samom početku edukacije otkrio sam uz Melitinu pomoć i pomoć NLP-a neke svoje alate za uspješno rješavanje problema.

 

ADELA FRANCEKOVIĆ

Došla sam na NLP jer mi se Melita kao osoba jako svidjela, to je bio prvi razlog. Prvo sam došla na jednu radionicu, a radionica me odvela na Melitinu sesiju. Na samom mi se NLP-u sviđa lakoća predavanja i lakoća razumijevanja svega što se priča, tako da je moja preporuka da svatko dođe vidjeti jer NLP je alat koji u svačijim rukama daje fantastične rezultate.

Nema komentara

Komentiraj!