Naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i da se riješite prepreka u osobnom i poslovnom rastu i razvoju.

NLP Practitioner, Melita Manojlović

Za prijavu na edukaciju potrebno je ispuniti i poslati prijavnicu.

Ime i prezime:*
Vaša email adresa:*
Broj telefona:

POČETAK I TRAJANJE EDUKACIJE:

23. – 25. 2. 2018. u Zagrebu.

Trajanje NLP Praktičarski edukacije je 130 sati rada.
Treninzi u Zagrebu se održavaju vikendom, petkom od 18-20h, subotom od 9-17h, i nedjeljom od 9-13h.

CIJENA: 7 500,00 kn.

Odobravamo plaćanje na rate (Novost: Diners do 12 rata!)

Imate li problema s poslovnom ili privatnom komunikacijom, samopouzdanjem, strahovima, motivacijom,

napretkom u životu, ciljevima, donošenjem odluka, rješavanjem problema i osobnim rastom?

Naučite što je NLP – Neurolingvističko programiranje!

 

Čovjek 21.stoljeća ima potrebu za rastom i razvojem. On se svakodnevno nalazi pred novim izazovima koje postavlja društvo, znanost i tehnologija. Involviranost u trendove i želja za kontinuiranim napretkom čine ga integriranim u okolinu i potrebe, ali i uspješnim.

Želite li da vam pošaljemo opširnu NLP brošuru sa svim informacijama?

Vaš email:*

Prijavite se na edukaciju koju vodi NLP Master trenerica Melita Manojlović!

Osobno rasti znači integrirati i nove spoznaje – biti educiran, kao i stjecati sposobnosti za kontinuirani rast – trening koji će omogućiti napredak u svakom segmentu života i poslovanja.

NLP nudi čitavu paletu spoznaja i trenerskih modela za rast koje će i tijekom edukacije, ali i kasnije kroz cijeli radni vijek i život, omogućiti samostalni uvid i mogućnost za bolje i naprednije djelovanje prema ciljevima.

Za čovjeka 21. stoljeća , u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja. Kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, kao i za vođenje vlastitog businessa.

Omogućuje napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva. Služi za postizanje privatnih i poslovnih ciljeva (strategije, modeli za osviještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja.

NLP PRACTITIONER edukacija izvodi se po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net). Po završetku edukacije, izdaje se certifikat koji je priznat u cijelom svijetu.

Program je usklađen s visokim svjetskim standardima i priznat je unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta – na svim kontinentima.

NLP može biti i vaš put do uspjeha!

Namijenjen je svima koji žele napredovati i ostvariti značajan skok u upravljanju privatnim ili poslovnim životom, onima koji žele napredak u međuljudskim odnosima, te odnosima i komunikaciji unutar obitelji jer daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju s djecom i uspješno roditeljstvo. Pogodan je za ljude koji se bave terapeutskim radom – psihoterapijom ili drugim vrstama terapije jer nudi osnovna znanja potrebna za rad s ljudima u svrhu učinkovitog upravljanja terapeutskim procesom.

NLP practitioner je svojevrsni trening poslovnog i urbanog čovjeka 21. stoljeća koji kontinuirano raste i napreduje te prati trendove. On je i edukacija koja polaznicima omogućuje trajni razvoj deficitarnih resursa, unapređenje komunikacijskih i liderskih vještina, upravljanje ljudskim resursima te razrješenje mnogobrojnih životnih i poslovnih problema. Omogućuje bolji uvid u organiziranje posla, konstruktivno usmjerenje prema rješenjima, lakše i jednostavnije donošenje odluka, kvalitetno i točno postavljanje ciljeva, kao i definiranje strategija. Nadalje, omogućuje osvještavanje limitirajućih i ograničavajućih obrazaca ponašanja kod sebe i drugih ljudi, prepoznavanje i integriranje načina za uspostavljanje bolje komunikacije s okolinom (privatnom ili poslovnom). Uz NLP naučit ćete prepoznavati i upravljati vlastitim emocionalnim stanjima i stanjima drugih ljudi, ali ćete biti i  osposobljeni za učinkovito korištenje govora kao najvažnijeg alata za uspjeh te za učinkovito vođenje sastanaka, prezentacija i javnih govora. Također, osvijestit ćete važnosti i učinak neverbalne komunikacije, naučiti kako izaći iz zone konflikata s ljudima, te upoznati načine za samomotivaciju i motivaciju drugih ljudi. NLP će vam omogućiti i pronalazak vlastitog najučinkovitijeg načina za upravljanje poslovanjem ili karijerom.

Želite saznati u čemu vam NLP još može pomoći?

Upišite NLP Praktičarski ako želite osobni rast i osvještavanje nesvjesnog, ako želite upravljati svojim životom umjesto se prepustiti slučaju i ako želite unaprijediti apsolutno sve svoje vještine, tj. ljudske resurse.

Sjećate li se knjiga koje su nekad punile police svih knjižara i zvale se "Internet za neznalice", "Windows za neznalice", ..... i tko zna još kako i za koje neznalice. Sigurno ćete se i sami sjetiti još desetak iz različitih sfera života. Ima ih još uvijek. Već dva tjedna pohađam edukaciju NLP practitioner i već sad nakon tako kratkog vremena bih ga u prijevodu osobno nazvala "život za neznalice". Koliko toga može biti drukčije i razumljivije samo kad te netko na to upozori i nauči nekim stvarima. Koliko "VAU" i koliko "AHA" da mi se sve čini kao da sam u nekom drugom životu, puno ljepšem, gdje se ja mogu pitati kako nešto želim i na meni je dalje da to odaberem i ostvarim. I može mi to biti. Mogu birati. Hvala mojoj Meliti što je sjajna trenerica.

Najbolja osoba koju sam privukla u svoj život. Kako bi Melita rekla "naše duše su se srele".

Srdačna i otvorena osoba koja se ne ustručava s klijenticama podijeliti i vlastita iskustva, a u isto vrijeme im dozvoljava da svoje osjećaje i iskustva iznesu u onom obimu u kojem svakoj od njih odgovara. Melita vrlo profesionalno pristupa svakom zadatku, a opet imala sam osjećaj kao da se poznamo godinama. Moja topla i iskrena preporuka svima koji imaju imalo dvojbe o kvaliteti i ishodu radionica (za sada sam bila samo na radionici) da bez razmišljanja krenu na radionice jer uspjeh je zagarantiran.

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija, potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi i uvelike pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI

ADRESA

Zagrebačka avenija 104 d

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE