PRIVUCITE U ŽIVOT ONO NAJBOLJE ZA VAS NA

SEMINARU ZAKON PRIVLAČENJA #MOZAIK!

Zakon privlačnosti ili privlačenja je univerzalni zakon koji igra značajnu ulogu u ljudskom životu. On djeluje u svakom djeliću sekunde života i zato, osim što ga ne možemo ignorirati, korisno je razumjeti ga.

Danas većina ljudi zna da može privući sve što želi, no još uvijek samo manjina tome svjedoči u svom životu.

ZAGREB (hotel Westin), subota, 15. 9. 2018. od 10:00 do 16:00 h (ručak od 12:30 do 14:00)

Cijena seminara je 250,00 kn,

a do 1. 9. cijena je 200,00 kn.

PODACI ZA UPLATU:

IBAN: HR8323600001102589631
Svrha uplate: (vaše ime i prezime) + SEMINAR ZP.
Poziv na broj: datum održavanja seminara
Uz ime i prezime potrebno je navesti i adresu.

POTRAŽITE ODGOVORE I RJEŠENJE NA SEMINARU ZAKON PRIVLAČENJA

„Postaješ ono što misliš“ ili „privlačiš ono što jesi …  stare su dobre izreke koje jasno objašnjavaju

jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku.

Kada priželjkujemo biti ili imati nešto što već nismo u trenutku, možemo biti sigurni da imamo vodstvo koje za nas kreira put kojim trebamo proći do svoje kreacije. No kako ispred sebe često vidimo samo prvu kockicu mozaika, dok širu sliku vidi naša viša inteligencija – naš Svemir, važno je razumjeti upravo Svemir i simbole koje šalje dok nas vodi prema rješenju koje smo odaslali u svemir.

Točno koliko razumijete svoj Svemir, koji s vama komunicira non-stop, toliko ćete brzo uspjeti manifestirati, a manje privlačiti kontraste.

Kada se dogode kontrasti, kako ostati na visokoj vibraciji? 

Kako spoznati zašto nam se kontrasti događaju? Jer kontrasti imaju svoju značajnu ulogu/svrhu u kreiranju.

Velika istina krije se u svim velikim izrekama od životne važnosti, no ne znamo li pravu suštinu te priče, te alat pomoću kojeg ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti ka cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne i dovesti nas u blokadu protiv samih sebe.

Smisao životnih principa i univerzalnih zakona postoji samo onda kada ih istinski razumijemo, ali i znamo prepoznati i upotrijebiti u svom životu. Zato ih je potrebno naučiti.

Na seminaru ćete imati priliku napokon teoretski razumjeti od početka do kraja, te praktično naučiti metode koje će vam pokazati put ka razumijevanju svih životnih izazova i naučit jednom zauvijek moćan alat za upravljanje svojim životom.

Dobrodošli na SEMINAR ZAKON PRIVLAČENJA, koji će se održati u subotu, 15. 9. 2018. od 10:00 do 16:00 h u Zagrebu.

 

Svuda oko nas u Svemiru je pokretačka energija koju jednostavno možemo koristiti za podizanje vibracije, a seminar Zakon privlačenja najbolja je prilika za učenje kako:

  • Baviti se razumijevanjem principa funkcioniranja zakona privlačenja 
  • Razumjeti vlastiti Svemir
  • Naučiti što je vibracija i kako mislima kreiramo stvarnost
  • Upoznati se s tri uma koja upravljaju nama i naučiti kako da mi upravljamo njima
  • Saznati kako odašiljemo želje i kako prepoznati koje su naše istinske želje, a koje nisu
  • Naučiti što je kontrast i kako se nositi s njim
  • Naučiti kako pronaći najjednostavniji put do rješenja
  • Spoznati vizualizaciju na način koji još niste upoznali
  • Naučiti metode za najjednostavnije usklađivanje sa željama

Na seminaru saznajte kako se riješiti negativnih programa unutar nas samih,

kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su nam stvarne želje,

kako iščitati poruke koje Svemir ima za nas, kako početi živjeti svoju svrhu,

kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom

i udahnuti pokretačku energiju svojim željama.

ISKUSTVA MOJIH POLAZNIKA

Draga Melita, toliko sam naučila od tebe da je to teško opisati. Između ostalog, naučila sam i o davanju feedbacka, ali sada neću po pravilima, baš ću po svom. Ti si zaista prekrasna u svakom smislu. Osjećam se sigurno u radu s tobom jer me čitaš kao otvorenu knjigu. Najveća stvar koju si učinila za mene jest da si me odvela izravno do odgovora na pitanje što želim u životu. To pitanje me mučilo više nego išta. Pogotovo zato što sam se naslušala fraza - nitko to ne može znati osim tebe same, nitko ti ne može to reći, sama moraš shvatiti što želiš. Krivo! I tek sada znam koliko je to krivo. Nisam morala sama. Imala sam najbolje moguće vodstvo i podršku u tome i osjećam da si me zaista spasila. Hvala ti na svemu. Puno pusa! Martina

Martina Warde

Draga moja Melita, kada TI napraviš jednu sesiju, život donese takve poklone koji se ni u snovima se ne vide, takoooooo se posloži da ja kao da sam na otvorenju najluksuznije predstave... bajka u stvarnosti!!! Hvala ti!!!

Ivana Hofman

Uopće ne mogu naći riječi kojima bih opisala Melitu... ona je neka druga dimenzija... Imala sam panične napadaje koji su bili uz mene dugih dvadesetak godina. Zadnjih godinu dana su bili jaki i svakodnevni. Onda sam upoznala Melitu, sjela u njezinu šarenu stolicu i to je to. Nakon vrlo, ali vrlo kratkog nazvala bih to druženja, jer se u nijednom trenutku nisam osjećala kao pacijent. A panični napadaji? Oni su nestali... kao da ih nikada nije bilo... Hvala ti!

Jelena Horvat

Želite saznati više o zakonu privlačenja?

Pogledajte moja videa!

PRETPLATITE SE NA MOJ YOUTUBE KANAL

POGLEDAJ VIDEA!

MELITA MANOJLOVIĆ

Upoznajmo se!

Ako sam mogla ja, može svatko podići kvalitetu svog života. Ako znam kako, mogu to prenijeti i drugima. Edukacije koje sam prošla, nakon svih životnih lekcija potvrdile su mnogobrojne strategije po kojima sam do tada već vodila svoj život, ali su mi u velikome pomogle da se još razvijam, što nadalje kontinuirano i radim stalnim educiranjem i integriranjem novih spoznaja. Moj pristup radu temelji se na predanosti, empatiji, fleksibilnosti, motivaciji i fokusu na rezultat koji klijenta definira, bilo da je on privatna ili pravna osoba.

O MENI
ADRESA

Vlade Gotovca 7

10 000 Zagreb

EMAIL

info@melitamcoaching.com

KONTAKT BROJ

Telefon: +385 (0) 91 22 55 881

POVEŽIMO SE