Zašto neke stvari ne možemo kada je kreiranje u pitanju?

Vjerojatno već znate da postoje želje naše duše i želje našeg ega. Vrlo često nam se dogodi da želje našeg ega definiramo kao prošla iskustva koja nam govore da nešto ne možemo. Tako pristajemo na želje nižeg inzenziteta koje zabunom smatramo svojim željama.

 

Kao primjer navest ću vam situaciju iz svoga života iz razdoblja prije nego što sam se počela baviti life coachinogm i pomagati ljudima. Tada nisam mogla pronaći posao koji sam smatrala potrebnim. Imala sam osjećaj da se ne mogu pomaknuti s mjesta i napredovati. No onda mi je Svemir pomogao osvijestiti činjenicu da ono što sam smatrala svojom željom zapravo nije bila moja želja, nego želja moga ega.

 

Konkretno, moj ego je, na osnovu prijašnjih trauma i iskustava, ‘rekao’ da je moja želja biti tajnica, voditeljica ureda i sl. S druge strane, moja duša je počela otkrivati stvarnu svrhu mog života i voditi me prema njoj istovremeno blokirajući manifestaciju želje moga ega. Ja sam to doživjela kao katastrofu jer sam smatrala kako sam u blokadi zbog toga što ne mogu pronaći posao, no u stvari me Svemir cijelo vrijeme vodio govoreći mi da ne zaslužujem taj, nego puno bolji posao i da to moram osvijestiti.
Prošlo je neko vrijeme dok nisam akumulirala te informacije uz pomoć opuštanja i meditacije, te sam shvatila tko sam uistinu. Došla sam do važnih zaključaka vezanih uz svoj život.

 

Zašto neke stvari ne možemo? Zato što smo zarobljeni željama ega, zato što još uvijek nismo osvijestili sebe.

 

U takvim je trenutcima važno od Svemira zatražiti odgovor na pitanja: ‘Što mi želiš reći? Što trebam spoznati? Koja je to pouka koju imaš i kreiraš za mene putem ovog iskustva? Kako mogu integrirati tu poruku, prihvatiti je kao istinu i početi živjeti tu istinu?

Nadam se da će vam ove informacije biti od pomoći u rješavanju blokada pri kreiranju. Želite li doznati više o temama vezanima za zakon privlačenja i uspješno kreiranje, prijavite se na radionicu Zakon privlačenja!

Nema komentara

Komentiraj!